Η εναλλακτική φασολάδα

Η εναλλακτική φασολάδα

Εύκολη και γευστική μπορείτε σε χρόνο dt να κάνετε μία νέα version ενός κλασικού ελληνικού φαγητού.

Υλικά
3 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κολοκυθάκια κομμένα σε κομμάτια
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
400 γρ. βρασμένα φασόλια και στραγγισμένα ή μία κονσέρβα
Μισή κουταλιά μπούκοβο
3 ντομάτες ψιλοκομμένες
1 κουταλιά πάπρικα
Αλατοπίπερο
1 καρότο κομμένο σε ροδέλες
1 κουτάλια ρίγανη

Εκτέλεση
1. Κάψτε το λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι.
2. Ρίξτε το κρεμμύδι για να σοταριστεί.
3. Μετά από τρία λεπτά ρίξτε το κολοκυθάκι και το καρότο και αφήστε τα για πέντε λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς.
4. Προσθέστε τα φασόλια και σκόρδο και μετά από ένα λεπτό ρίξτε τις ντομάτες, τη ρίγανη, το μπούκοβο και την πάπρικα.
5. Ανακατέψτε και αφήστε στης φωτιά για δέκα λεπτά.
6. Σερβίρετε με έξτρα ελαιόλαδο και κρουτόν.