Εύκολη, γκουρμέ ζεστή σαλάτα με λάχανο

Επειδή έχετε βαρεθεί την απλή λαχανοσαλάτα εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε μία νέα συνταγή.

Υλικά
4 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κούπα με ψιλοκομμένες καρδιές σέλινου
4 κούπες ψιλοκομμένο κόκκινο λάχανο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 μήλο κομμένο ζουλιέν
1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα Ντιζόν
2 κουταλιές μηλόξιδο
1 κουταλιά μέλι
1/4 της κούπας σταφίδες
1/4 της κούπας καθαρισμένα φιστίκια Αιγίνης
1/4 της κούπας θρυμματισμένο τυρί φέτα
Αλάτι

Εκτέλεση
1. Σε ένα τηγάνι ρίξτε δύο κουταλιές ελαιόλαδο και ανοίξτε το μάτι σε μέτρια φωτιά.
2. Προσθέστε το βούτυρο και αφήστε το να τσιγαριστεί για δύο λεπτά.
3. Προσθέστε το λάχανο και το σκόρδο και αφήστε τα για ένα λεπτό.
4. Ρίξτε λίγο αλάτι και συνεχίστε να σοτάρετε το λάχανο για άλλα δύο λεπτά μέχρι να αρχίσει να γίνεται καφέ.
5. Στο μεταξύ φτιάξτε τη σος ανακατεύοντας το μηλόξιδο, τις άλλες δύο κουταλιές ελαιόλαδο, το μέλι και τη μουστάρδα.
6. Ρίξτε το λάχανο από το τηγάνι και το μήλο στη σος και ανακατέψτε σε ένα μπολ.
7. Προσθέστε τη φέτα, τις σταφίδες και τα φιστίκια και απολαύστε.

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ