Εύκολη, γκουρμέ ζεστή σαλάτα με λάχανο

Επειδή έχετε βαρεθεί την απλή λαχανοσαλάτα εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε μία νέα συνταγή.

Υλικά
4 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κούπα με ψιλοκομμένες καρδιές σέλινου
4 κούπες ψιλοκομμένο κόκκινο λάχανο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 μήλο κομμένο ζουλιέν
1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα Ντιζόν
2 κουταλιές μηλόξιδο
1 κουταλιά μέλι
1/4 της κούπας σταφίδες
1/4 της κούπας καθαρισμένα φιστίκια Αιγίνης
1/4 της κούπας θρυμματισμένο τυρί φέτα
Αλάτι

Εκτέλεση
1. Σε ένα τηγάνι ρίξτε δύο κουταλιές ελαιόλαδο και ανοίξτε το μάτι σε μέτρια φωτιά.
2. Προσθέστε το βούτυρο και αφήστε το να τσιγαριστεί για δύο λεπτά.
3. Προσθέστε το λάχανο και το σκόρδο και αφήστε τα για ένα λεπτό.
4. Ρίξτε λίγο αλάτι και συνεχίστε να σοτάρετε το λάχανο για άλλα δύο λεπτά μέχρι να αρχίσει να γίνεται καφέ.
5. Στο μεταξύ φτιάξτε τη σος ανακατεύοντας το μηλόξιδο, τις άλλες δύο κουταλιές ελαιόλαδο, το μέλι και τη μουστάρδα.
6. Ρίξτε το λάχανο από το τηγάνι και το μήλο στη σος και ανακατέψτε σε ένα μπολ.
7. Προσθέστε τη φέτα, τις σταφίδες και τα φιστίκια και απολαύστε.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ