Τραγανή πανσέτα

Τραγανή πανσέτα

Απίθανη πανσέτα

Η πιο τραγανή πανσέτα από το Γιώργο Τσούλη

ΥΛΙΚΑ
Για την πανσέτα:

1 kg. πανσέτα, με το δέρμα της, χωρίς κόκκαλο

4-5 κγ ηλιέλαιο

1 κρεμμύδι, κομμένο σε 8 τεμ

2 κ.σ. σκόρδο, σπασμένες

10 κλ. θυμάρι

3 φύλλα δάφνης

αλάτι-πιπέρι

Για το γλάσο:

250 γρ. μέλι

2 φύλλα δάφνης

1,5 κ.γ. κόλιανδρος, σε σπόρους

3-4 τμχ. αστεροειδής γλυκάνισος

5 κλωναράκια θυμάρι

Διάβασε ολόκληρη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com