Συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη: Πλαστός

5 SHARES

Εύκολη συνταγή μαγειρικής

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για ένα ταψί 35x30

550 γρ. Καλαμποκάλευρο

300 γρ. Νερό

200 ml Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Για τη γέμιση:

1200 γρ. Σπανάκι

300 γρ. Φέτα

120 γρ. Φρέσκο κρεμμύδι

50 ml Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Άνηθο (προαιρετικά)

Η συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ