Σιγομαγειρεμένος μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος με μανιτάρια και πανσέτα

1 SHARE

Αξίζει να δοκιμάσεις

#tsoulotip: Το νερό της συνταγής το υπολογίζουμε ανάλογα με ταψί στο οποίο θα ψήσουμε το μοσχάρι. Αυτό που θέλουμε είναι το νερό να σκεπάσει το κρέας.

ΥΛΙΚΑ
10κ.σ. ελαιόλαδο
2κιλά μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος
1 κεφάλι σκόρδο κομμένο οριζόντια στη μέση
1 γεμάτη κ.σ. πελτέ ντομάτας
500ml. κόκκινο κρασί
500-700ml. νερό
1 κύβο ζωμό μοσχαριού
150γρ. πανσέτα κομμένη σε κυβάκια
250γρ. λευκά μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα
2 φύλλα δάφνης
Αλάτι κ πιπέρι
Ψιλοκομμένο μαϊντανό για το σερβίρισμα
Πουρέ πατάτας για το σερβίρισμα

Διάβασε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ