Σιγομαγειρεμένος μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος με μανιτάρια και πανσέτα

1 SHARE

Αξίζει να δοκιμάσεις

#tsoulotip: Το νερό της συνταγής το υπολογίζουμε ανάλογα με ταψί στο οποίο θα ψήσουμε το μοσχάρι. Αυτό που θέλουμε είναι το νερό να σκεπάσει το κρέας.

ΥΛΙΚΑ
10κ.σ. ελαιόλαδο
2κιλά μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος
1 κεφάλι σκόρδο κομμένο οριζόντια στη μέση
1 γεμάτη κ.σ. πελτέ ντομάτας
500ml. κόκκινο κρασί
500-700ml. νερό
1 κύβο ζωμό μοσχαριού
150γρ. πανσέτα κομμένη σε κυβάκια
250γρ. λευκά μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα
2 φύλλα δάφνης
Αλάτι κ πιπέρι
Ψιλοκομμένο μαϊντανό για το σερβίρισμα
Πουρέ πατάτας για το σερβίρισμα

Διάβασε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies