Κοντοσούβλι στη λαδόκολλα

Απλά πεντανόστιμο

Όσο πιο πολύ αφήσουμε το κρέας μας στη μαρινάδα τόσο πιο νόστιμο θα γίνει.

ΥΛΙΚΑ
1κιλό χοιρινό λαιμό χωρίς κόκκαλο κομμένο σε κύβους 4x4 εκατοστά

2κ.σ. μουστάρδα απαλή

200ml. λευκό κρασί

1κ.σ. κοφτή πάπρικα γλυκιά

2-3 σταγόνες ταμπάσκο

1κ.σ. worcestershire sauce

1,5 κ.γ. ρίγανη ξερή

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

2-3κ.σ. ελαιόλαδο

1-2 πράσινες πιπεριές κομμένη σε κύβους 4x4 εκατοστά

1-2 ντομάτες ξεσποριασμένες και κομμένες σε κύβους

Αλάτι & πιπέρι

Διάβασε ολόκληρη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies