Φασολάκια λαδερά

3 SHARES

Η συνταγή γίνεται και με κατεψυγμένα φασολάκια

Προσωπικά προτιμώ να ρίχνω 2 κ.σ. φρέσκο ελαιόλαδο κατά το σερβίρισμα. Έτσι δίνουμε έξτρα αρώματα και φυσικά αρκετά πολύτιμα θρεπτικά συστατικά.

ΥΛΙΚΑ
800 γρ. Φασολάκια (έτοιμα κατεψυγμένα ή 1 κιλό περίπου ακαθάριστα)

400 ml Νερό, ζεστό

200 γρ. Ντομάτα, στον τρίφτη

100 ml Ελαιόλαδο

2 Πατάτες, μέτριες κομμένες σε μεγάλα καρέ

1 Καρότο, κομμένο σε ροδέλες

1 Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 Ζωμό λαχανικών (σε μορφή gel)

1 κ.γ. Πελτέ ντομάτας

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ