Σήμερα φτιάχνουμε ριζότο μανιταριών

Σήμερα φτιάχνουμε ριζότο μανιταριών

#tsoulotip: Για να φτάσει να είναι al dente πρέπει να απορροφήσει 600 ml από το ζωμό.

ΥΛΙΚΑ

130 γρ. ρύζι arborio

870 ml. ζωμό λαχανικών

100 γρ. μανιτάρια κρέμινι, κομμένα σε τέσσερα

1 μικρό κρεμμύδι , ψιλοκομμένο

1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη

80 ml λευκό κρασί

50 ml ελαιόλαδο, αρωματισμένο

25 γρ. βούτυρο

25 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

6 γρ. μανιτάρια porcini, αποξηραμένα

3 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα

Αλάτι

Πιπέρι

Ρόκα, για το σερβίρισμα

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com