Σήμερα φτιάχνουμε ριζότο μανιταριών

3 SHARES

#tsoulotip: Για να φτάσει να είναι al dente πρέπει να απορροφήσει 600 ml από το ζωμό.

ΥΛΙΚΑ

130 γρ. ρύζι arborio

870 ml. ζωμό λαχανικών

100 γρ. μανιτάρια κρέμινι, κομμένα σε τέσσερα

1 μικρό κρεμμύδι , ψιλοκομμένο

1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη

80 ml λευκό κρασί

50 ml ελαιόλαδο, αρωματισμένο

25 γρ. βούτυρο

25 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

6 γρ. μανιτάρια porcini, αποξηραμένα

3 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα

Αλάτι

Πιπέρι

Ρόκα, για το σερβίρισμα

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ