Μακαρόνια Ναπολιτάνα

#tsoulotip: Τα φρέσκα μυρωδικά είναι καλό να μπαίνουν πάντα στο τέλος της διαδικασίας.

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. Σπαγγέτι Νο7

1 κ.σ. Αλάτι

Για τη σάλτσα:

600 γρ. Ντομάτες

60 ml Κόκκινο κρασί

50 ml Ελαιόλαδο

10 Φύλλα Βασιλικού

2 Σκελίδες σκόρδο 

1 Μεγάλο κρεμμύδι 

1 Μέτριο καρότο

1 κ.γ. Ζάχαρη

½ Ματσάκι μαϊντανό

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies