
Chicken waffle burger

Τηγανίζουμε τα κοτόπουλα δύο-δύο για να μη ρίξουμε τη θερμοκρασία του ηλιέλαιου, και βράσουν αντί να τηγανιστούν.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τις βάφλες:
4 Αυγά, μέτρια
2 κ.σ. Ζάχαρη, κρυσταλλική
8 κ.γ. Μπέικιν πάουντερ
860 ml. Γάλα, πλήρες
500 γρ. Αλεύρι, γ.ο.χ
1 κ.σ. Βανίλια εκχύλισμα
Αλάτι

SHARE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.