Κοτόπουλο Cordon Bleu, από τον Γιώργο Τσούλη

9 SHARES

#tsoulotip: Ένας πιο γρήγορος τρόπος για να πανάρετε το κοτόπουλο σας είναι να το αλείψετε με γύρω γύρω με μουστάρδα και ύστερα να το βουτήξετε στα ψίχουλα ψωμιού.

ΥΛΙΚΑ
Υλικά για 2 άτομα:
4 Φέτες Κασέρι
4 Φέτες Ζαμπόν
2 Φιλέτα κοτόπουλο

Για το πανάρισμα:
150 γρ. Ψίχουλα ψωμιού
50 γρ. Αλεύρι
20 γρ. Γάλα
1 Αυγό, μέτριο
Αλάτι
Πιπέρι

Για τη γαρνιτούρα:
120 γρ. Ανάμεικτη πράσινη σαλάτα (μαρούλι, ρόκα, iceberg σε ίσες αναλογίες)
Dressing μουστάρδας με μέλι

Για το dressing:
120 ml Ηλιέλαιο
50 ml Λευκό μπαλσάμικο
2 κ.σ. Μουστάρδα
1 κ.σ. Μέλι
Αλάτι
Πιπέρι

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies