Χοιρινό γιαουρτλού

1 SHARE

#tsoulotip: Το γιαούρτι το βάζουμε για να μας απαλύνει την έντονη γεύση του σκόρδου. Προσέχουμε το σοτάρισμα του χοιρινού να μην μας κολλήσει στην κατσαρόλα.

 

ΥΛΙΚΑ
800γρ. χοιρινό ψαρόνεφρι κομμένο σε κάθετες λεπτές φετες
4κ.σ. ελαιόλαδο και 2κ.σ. για το σοτάρισμα του χοιρινού
2κ.σ. πάπρικα γλυκιά
4σκ. σκόρδο τριμμένες
500ml. νερό
1 κύβο ζωμό κοτόπουλο
4κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
Αλάτι-πιπέρι

Για το σερβίρισμα:
Πίτες
Κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
Μαϊντανο ψιλοκομμένο

Δες περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies