Σολομός με κρούστα από nachos

#tsoulotip: Χαράζουμε το φιλέτο σολομού για να μη σηκωθούν οι άκρες του όταν το ψήνουμε από την πλευρά της πέτσας.

 

ΥΛΙΚΑ

2 Φιλέτα σολομού χωρίς κόκκαλο με το δέρμα

150 γρ. Nachos, θρυμματισμένα

50 γρ. Παρμεζάνα, τριμμένη

6 Γλυκοπατάτες

50 γρ. Βούτυρο

1 ½ κ.γ. Μέλι

5 κλ. Θυμάρι, μόνο τα φύλλα

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ