Αρνίσια κεμπάπ

Θρυμματίζουμε τα μπαχαρικά για να βγάλουν τα έλαια τους και να έχουμε περισσότερο άρωμα.

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. αρνίσιο κιμά, περασμένο δύο φορές

1 ασπράδι αυγού

4 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα

3 κλ. δεντρολίβανο, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα

50 ml. γάλα πλήρες

6 κόκκους μπαχάρι

½ κ.γ. γλυκάνισο

3 κ.γ. πάπρικα καπνιστή σε σκόνη

1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά σε σκόνη

Ξύσμα από μισό λεμόνι

1 στικ κανέλας

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ