Φτιάξε πανεύκολα τις πιο νόστιμες σπιτικές snickers

1)Προσέχουμε όταν λιώνουμε τη γλυκόζη με τη ζάχαρη για να μη μας καεί. 

2) Όταν αδειάζουμε το μείγμα της γλυκόζης στη σαντιγί, την αδειάζουμε προσεκτικά ώστε να μην κόψουν τα αυγά.

ΥΛΙΚΑ

400 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

100 γρ. υγρή γλυκόζη

125 γρ. μέλι

2 ασπράδια αυγού

400 γρ. έτοιμη καραμέλα (dolce de leche)

200 γρ. φιστίκια πίνατς χοντροκομμένα

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ