Κιμαδόπιτα

Κιμαδόπιτα

Πρέπει να έχει εξατμιστεί εντελώς η υγρασία από τον κιμά, για να μην πανιάσουν τα φύλλα.

ΥΛΙΚΑ




1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά, από σπαλομπριζόλα

2 κρεμμύδια ξερά, ψιλοκομμένα

10 φύλλα κρούστας

250 ml ζωμό βοδινού

1 κ.σ. Worcestershire sauce

2 στικ σέλερι, ψιλοκομμένο

1 κ.σ. πελτέ ντομάτας

400 γρ. ντομάτα κονκασέ

1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή

6-7 φύλλα θυμαριού, ψιλοκομμένα

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com