Έχεις δοκιμάσει γκαβόψαρα;

Έχεις δοκιμάσει γκαβόψαρα;

#tsoulotip: Αν θέλουμε να ξεπικρίσουμε τις μελιτζάνες, τις βάζουμε σε νερό με λίγο αλάτι, τις αφήνουμε για 10’ και τις σουρώνουμε πολύ καλά.

ΥΛΙΚΑ
2 μελιτζάνες φλάσκες
2 κ.σ. σπόρους από σινάπι
1 κ.γ. κύμινο
Αλάτι
Πιπέρι

Για το πανάρισμα:
4 αυγά large, ελαφρώς χτυπημένα
300 γρ. ηλιόσπορους, θρυμματισμένους
300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
50 γρ. σιμιγδάλι

Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com