Έχεις δοκιμάσει γκαβόψαρα;

1 SHARE

#tsoulotip: Αν θέλουμε να ξεπικρίσουμε τις μελιτζάνες, τις βάζουμε σε νερό με λίγο αλάτι, τις αφήνουμε για 10’ και τις σουρώνουμε πολύ καλά.

ΥΛΙΚΑ
2 μελιτζάνες φλάσκες
2 κ.σ. σπόρους από σινάπι
1 κ.γ. κύμινο
Αλάτι
Πιπέρι

Για το πανάρισμα:
4 αυγά large, ελαφρώς χτυπημένα
300 γρ. ηλιόσπορους, θρυμματισμένους
300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
50 γρ. σιμιγδάλι

Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ