Πεντανόστιμοι ταραμοκεφτέδες

4 SHARES

#tsoulotip: 1. Προσέχουμε με το αλάτι που θα ρίξουμε, διότι ο ταραμάς είναι αρκετά αλμυρός από μόνος του. 2. Προσέχουμε όταν θα ρίξουμε τους ταραμοκεφτέδες στην κατσαρόλα να μην κολλήσουν στον πάτο. Οπότε τους σηκώνουμε με μία τρυπητή κουτάλα πολύ προσεκτικά.

 

ΥΛΙΚΑ

200 γρ. ταραμά, λευκό

350 γρ. ψωμί, μπαγιάτικο

1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

½ μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

¼ μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο

3 κλ. δυόσμο, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα

3 κ.σ. ελαιόλαδο

3 κ.σ. χυμό λεμονιού

Αλάτι

Πιπέρι

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Για το σερβίρισμα:

Μαϊντανό

½ κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ