Φτιάχνουμε ρυζόπιτα

#tsoulotip: Ξεπλένουμε καλά το ρύζι για να φύγει όλο το άμυλο, ώστε να μην κολλάει όταν το αφήσουμε να κρυώσει.

 

ΥΛΙΚΑ

9 φύλλα κρούστας

340 γρ. ρύζι, γλασέ

160 γρ. καρύδια, θρυμματισμένα

160 γρ. σταφίδες σουλτανίνα

160 γρ. αμύγδαλο, θρυμματισμένο

500 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

2 κ.γ. κανέλα, τριμμένη

½ κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο

100 ml ελαιόλαδο + λίγο ακόμα για το άλειμμα

850 ml νερό, χλιαρό

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ