Γεμιστά με κιμά

5 SHARES

Συνταγή κατευθείαν από τη Μακεδονία.

#tsoulotip: Όταν σοτάρουμε τον κιμά, εξατμίζουμε όλα τα υγρά του. Μη φοβηθείτε αν είναι στεγνός, θα πάρει υγρασία από τη σάρκα της ντομάτας.

ΥΛΙΚΑ

5 ντομάτες, ώριμες

5 πιπεριές πράσινες

250 γρ. ρύζι γλασέ

500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά

1 πράσο, ψιλοκομμένο

2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα

2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες

10 - 12 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα

½ μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

10 φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα

½ μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

5 SHARES
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ