Πεντανόστιμο λαγωτό

2 SHARES

Ένα παραδοσιακό πιάτο της Αρκαδίας που είμαι σίγουρος πως θα λατρέψετε.

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό χοιρινό λαιμό, κομμένο σε κομμάτια 4Χ4εκ.

1 κρεμμύδι μέτριο, ψιλοκομμένο

2 ώριμες μεγάλες ντομάτες, ψιλοκομμένες

100 ml ζωμό λαχανικών

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Για τη σκορδαλιά:

250 γρ. μπαγιάτικο ψωμί, μουλιασμένο

100 γρ. καρύδια

7 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο

2 κ.σ. ξύδι από λευκό κρασί

130 ml νερό

Αλάτι

Πιπέρι

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ