Πώς θα φτιάξεις πέτουλες

2 SHARES

Ένα παραδοσιακό πιάτο που μπορεί να συναντήσει κανείς τόσο στη Μεσσηνία, όσο και στη Βορειοδυτική Ελλάδα.

ΥΛΙΚΑ

180 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

150 ml γάλα, πλήρες

150 ml ελαιόλαδο

2 κ.γ. baking powder

4 αυγά medium, σε θερμοκρασία δωματίου

1 πρέζα αλάτι

Για το σερβίρισμα:

300 γρ. ανθότυρο

Μέλι

Ρίγανη φρέσκια

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ