Κνάφε

3 SHARES

Ένα λιβανέζικο κιουνεφέ που θα λατρέψετε!

#tsoulotip: Για να μείνει τραγανό το κανταϊφι πρέπει να είναι κρύο και το γλυκό καυτό.

ΥΛΙΚΑ

Για τη βάση:

½ πακέτο φύλλο κανταΐφι

90 γρ. πάνκο

230 γρ. βούτυρο, λιωμένο

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

3 SHARES
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ