Σάλτσα τεριγιάκι
QUEEN.GR
Ανανεώθηκε:
Μία πανεύκολη και γρήγορη συνταγή για τη παραδοσιακή ιαπωνική σάλτσα. Είμαι σίγουρος πως θα τη δοκιμάσετε!
#tsoulotip: Ρίχνουμε το κορν φλάουρ μαζί με το νερό για να μην σβολιάσει το πρώτο όταν το ρίξουμε στην κατσαρόλα.
ΥΛΙΚΑ
70 ml soy sauce
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
5 γρ. τζίντζερ, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. ξύδι, από κόκκινο κρασί
90 γρ. καστανή ζάχαρη
350 ml νερό, χλιαρό
½ κρεμμύδι ξερό, κομμένο στα 4
1+½ κ.γ. κορν φλάουρ
Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com
Related
Bloggers
01
10