Γιουβαρλάκια αυγολέμονο

Γιουβαρλάκια αυγολέμονο

Το απόλυτο μαμαδίστικο φαγητό!


#tsoulotip: 1. Αφήστε τη ζύμη του κιμά μία ώρα στο ψυγείο για να βγάλει ακόμα περισσότερα αρώματα. 2. Τινάζουμε ελαφρώς τα κεφτεδάκια πριν τα ρίξουμε στην κατσαρόλα για να φύγει το περίσσιο αλεύρι. 3. Αν δείτε ότι η κατσαρόλα σας τραβάει υγρασία, συμπληρώστε 200-400 ml νερό. 4. Ρίχνουμε σιγά σιγά τη σούπα στο μείγμα του αυγού για να μην μας κόψει το αυγό και ανακατεύουμε προσεκτικά.





ΥΛΙΚΑ

Για τον κιμά:

½ κιλό κιμά, μοσχαρίσιο

1 μεγάλο κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο

1 αυγό, medium

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com