Γιουβαρλάκια αυγολέμονο

1 SHARE

Το απόλυτο μαμαδίστικο φαγητό!

#tsoulotip: 1. Αφήστε τη ζύμη του κιμά μία ώρα στο ψυγείο για να βγάλει ακόμα περισσότερα αρώματα. 2. Τινάζουμε ελαφρώς τα κεφτεδάκια πριν τα ρίξουμε στην κατσαρόλα για να φύγει το περίσσιο αλεύρι. 3. Αν δείτε ότι η κατσαρόλα σας τραβάει υγρασία, συμπληρώστε 200-400 ml νερό. 4. Ρίχνουμε σιγά σιγά τη σούπα στο μείγμα του αυγού για να μην μας κόψει το αυγό και ανακατεύουμε προσεκτικά.

ΥΛΙΚΑ

Για τον κιμά:

½ κιλό κιμά, μοσχαρίσιο 

1 μεγάλο κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο

1 αυγό, medium 

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

1 SHARE
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ