Πορτσέτα

Πορτσέτα

Μαλακό και λαχταριστό ρολό πανσέτας, έτοιμο να κλέψει την παράσταση στο μενού σας.


#tsoulotip: Πασπαλίζουμε με χοντρό αλάτι την πέτσα για να φύγει η υγρασία και να ψηθεί καλύτερα.


ΥΛΙΚΑ




3 κιλά χοιρινή πανσέτα, με δέρμα

6 κ.σ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο

6 κ.σ. θυμάρι, ψιλοκομμένο

2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες

2 κ.γ. μπούκοβο, τριμμένο

Ξύσμα από 1 λεμόνι

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com