Κότσι χοιρινό

Κότσι χοιρινό

Μαλακό με τα μπαχαρικά του και σωστές μελωμένες πατάτες.


#tsoulotip: 1. Για να χαράξουμε πολύ εύκολα το κότσι, καλό είναι να ακονίσουμε το μαχαίρι. 2. Ψήνουμε σε υψηλή θερμοκρασία για να έχουμε μία δυνατή κρούστα. 3. Ετοιμάζουμε τις πατάτες αφού ψηθεί το κότσι για να κρατήσει όλα τα ζουμιά του.





ΥΛΙΚΑ

Για το κότσι:

1 χοιρινό κότσι με δέρμα

2 κρεμμύδια, κομμένο σε κάθετες λεπτές φέτες

2 σκ. σκόρδο, κομμένες σε κάθετες λεπτές φέτες

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com




DPG Network