Μπακαλιάρος σκορδαλιά

Μπακαλιάρος σκορδαλιά

H ιδανική συνταγή

Σε περίπτωση που έχουμε πάρει παστό μπακαλιάρο τον ξαλμυρίζουμε βάζοντάς τον σε ένα μπολ με νερό να τον καλύπτει με μισή κουταλία του γλυκού αλάτι. Αλλάζουμε κάθε 3 ώρες το νερό. Αυτή τη διαδικασία την επαναλαμβάνουμε για 1 μέρα.




ΥΛΙΚΑ

800 γρ. μπακαλιάρο, χωρίς κόκκαλα και χωρίς δέρμα

Αλεύρι, γ.ο.χ. για το πασπάλισμα του μπακαλιάρου

Αλάτι

Για το κουρκούτι:

500 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ

2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

250 ml αναψυκτικό σόδα

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com