Ψωμάκια για burger

4 SHARES

Δοκιμάστε τα burger σας με ένα αφράτο σπιτικό ψωμί!

#tsoulotip: Κλείνουμε καλά τα μπαλάκια για να έχουμε ομοιόμορφα αποτελέσματα.

ΥΛΙΚΑ
420 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
200-230 ml νερό
50 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
30 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
20 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική διαλυμένη με 50 ml νερό για το άλειμμα
9 γρ. μαγιά, ξερή
1 αυγό, large
1+¼ κ.γ. αλάτι
Σουσάμι, για το πασπάλισμα

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ