Σπιτικό γάλα αμυγδάλου: Πώς θα το φτιάξετε
MOTHERSBLOG.GR
Τα φυτικά γάλατα είναι πιο δημοφιλή από ποτέ. Αλλά ποια ποικιλία είναι κατάλληλη για μια οικογένεια;
Έρευνα έδειξε ότι το 49% των Αμερικανών καταναλώνουν πλέον μη γαλακτοκομικά γάλατα, συμπεριλαμβανομένων του 68% των γονέων και του 54% των παιδιών κάτω των 18 ετών. Τα τελευταία χρόνια, οι επιλογές είναι πολλές. Πέρα από το γάλα σόγιας, αμυγδάλου και καρύδας, πολλοί καταναλώνουν γάλα φουντούκι, κάσιους, λιναρόσπορου, κινόα ακόμη και μπιζελιού.
Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr
Related
Bloggers
01
10
