Σπιτικό γάλα αμυγδάλου: Πώς θα το φτιάξετε

Σπιτικό γάλα αμυγδάλου: Πώς θα το φτιάξετε

Τα φυτικά γάλατα είναι πιο δημοφιλή από ποτέ. Αλλά ποια ποικιλία είναι κατάλληλη για μια οικογένεια;

Έρευνα έδειξε ότι το 49% των Αμερικανών καταναλώνουν πλέον μη γαλακτοκομικά γάλατα, συμπεριλαμβανομένων του 68% των γονέων και του 54% των παιδιών κάτω των 18 ετών. Τα τελευταία χρόνια, οι επιλογές είναι πολλές. Πέρα ​​από το γάλα σόγιας, αμυγδάλου και καρύδας, πολλοί καταναλώνουν γάλα φουντούκι, κάσιους, λιναρόσπορου, κινόα ακόμη και μπιζελιού.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr