Kate Middleton: Με φόρεμα της αγαπημένης της σχεδιάστριας στην έξοδο από το μαιευτήριο

Kate Middleton: Με φόρεμα της αγαπημένης της σχεδιάστριας στην έξοδο από το μαιευτήριο

Η Δούκισσα του Cambridge επέλεξε γι' ακόμη μια φορά δημιουργία του αγαπημένου της αγγλικού οίκου

Η Kate Middleton έφερε το Σάββατο στον κόσμο το δεύτερό της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ενώ λίγες ώρες μετά τη γέννησή της, ο μικρός πρίγκιπας George έφτασε στο νοσοκομείο για να συναντήσει για πρώτη φορά τη μικρή αδελφή του. Κι ενώ περιμέναμε ότι η Kate θα φορούσε κάποιο σύνολο σε ροζ απόχρωση, για να καλωσορίσει τη μικρή της γαλαζοαίματη κόρη, η ίδια κατάφερε να μας εκπλήξει ευχάριστα με τις ενδυματολογικές επιλογές της για μια ακόμη φορά.

spl1008136 001 de6da

Η Δούκισσα φόρεσε ένα custom-made φόρεμα με κίτρινο floral print, πάνω σε λευκό φόντο, της γνωστής σχεδιάστριας Jenny Packham, που όχι μόνο της ταίριαζε απόλυτα, αλλά και κολάκευε τη σιλουέτα της τόσο πολύ, που σίγουρα δε φαινόταν πως είχε γεννήσει μόλις λίγες ώρες πριν. Δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγει δημιουργία της, αφού και για την προηγούμενη έξοδό της από το μαιευτήριο, στη γέννηση του πρίγκιπα George, είχε φορέσει ένα γαλάζιο polka-dot φόρεμα Jenny Packham. Ο συγκεκριμένος αγγλικός οίκος μόδας μοιάζει να είναι από αυτούς που εμπιστεύεται περισσότερο η Middleton, με την ίδια να φορά δημιουργίες του σε πολλές βασιλικές περιοδείες, αλλά και σε επίσημες εκδηλώσεις. Ποιο είναι το ωραιότερο Jenny Packham look της Kate;

Συγκεντρώσαμε για εσάς τις καλύτερες εμφανίσεις της Kate Middleton με Jenny Packham σύνολα, τις οποίες θα δείτε, κάνοντας κλικ στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Kate Middleton- Πρίγκιπας William: Δείτε για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη τους!