Δήμητρα Λιάνη: Εκείνη με το μαύρο κολάν

Δήμητρα Λιάνη: Εκείνη με το μαύρο κολάν

Η πάλαι ποτέ πρώτη κυρία της Ελλάδας (δεν) τολμά με total black look.

Αυτό που αγαπάμε όλοι στην Ελλάδα ακόμα και αν δεν παραδεχόμαστε, είναι αυτά τα σπουδαία κοσμικά events που μαζεύουν όλους τους celebrities πρώτης γραμμής της ελληνικής show business. Εκεί που στην Αμερική κάποια ένωση δίνει βραβεία σε ηθοποιούς όπως η Natalie Portman και η Helena Bonham Carter κάθε εβδομάδα, στην Ελλάδα τα θεωρούμε πασέ αυτά και βρίσκουμε το opening κάποιου cafe ευκαιρία για να ντυθούμε και να περπατήσουμε στο κόκκινο χαλί.

Σε ένα τέτοιο event βρέθηκε και η Δήμητρα Λιάνη και είπε να μη βάλει τουαλέτα και την πούνε υπερβολική, οπότε και ακολούθησε το δρόμο του casual ντυσίματος. Μαύρο σακάκι, μαύρη μπλούζα, μαύρη τσάντα, μαύρη μπότα, μαύρο κολάν (δεν ήμασταν εκεί, αλλά από τη φωτογραφία θα παίρναμε όρκο πως φορά κολάν) είναι αρκετά για να μας πείσει πως θέλει το look της να κόβει κιλά και από τα δάκτυλα. Αν και δεν μπορούμε να την πούμε κακοντυμένη, τουναντίον εκτιμούμε τη λιτότητα της, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως το συνολικό look μας κάνει να χασμουριόμαστε.

Το ερυθρό κομμάτι του εσωτερικού των υποδημάτων και το κολάν προσποιούμαστε ότι δεν τα βλέπουμε, γιατί θα γίνουμε σκληροί με την κυρία Λιάνη, που είναι πάλι αδυνατισμένη ακολουθώντας τη λογική ακορντεόν, που χαρακτηρίζει τα κιλά της όσα χρόνια τη βλέπουμε ως κοσμική περσόνα. Ελπίζουμε στο επόμενο άνοιγμα καφετέριας να δοκιμάσει κάτι πιο ενδιαφέρον, για να μη χρειαστεί να πιούμε καφέ για να περιγράψουμε το στυλ της.