H Δήμητρα Λιάνη έκανε βήματα προόδου

H Δήμητρα Λιάνη έκανε βήματα προόδου

Η κύρια Δήμητρα Λιάνη στην πρώτη της εμφάνιση που έπεσε στην αντίληψη μας την νέα χρονιά.

Για το στυλ της πρώην πρώτης κυρίας της Ελλάδος Δήμητρας Λιάνη στο παρελθόν έχουν ακουστεί πολλά και όχι τόσο κολακευτικά σχόλια. Φαίνεται, όμως, πως το 2012 αποφάσισε να αλλάξει ή τουλάχιστον μοιάζει να προσπαθεί.

Πριν μερικές ημέρες παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Ο μυστηριώδης Mr Love» στο θέατρο Γκλόρια με ένα total black look. Σε μια άγρια για τα μάτια εμφάνιση –όπως προστάζει και η φράση στο t-shirt της- η κυρία Λιάνη μπορεί να μην μας εντυπωσίασε με την καλή έννοια, όμως οφείλουμε να ομολογήσουμε πως έκανε βήματα προόδου σε σχέση με το βεβαρυμμένο στυλιστικά παρελθόν της, καθώς τουλάχιστον έμεινε πιστή σε ένα χρώμα.

Μπορεί η βλεφαρίδα της να ξεκόλλησε, τα μαλλιά να χρήζουν θεραπείας, το φουλάρι στο λαιμό να μοιάζει με θηλιά και το «μπλουζοφόρεμα» να παραείναι κοντό για τα γούστα μας, όμως είναι όλα μαύρα. Ίσως την επόμενη φορά να κάνει άλλο ένα μικρό βήμα προς την καλαισθησία και μέχρι το τέλος της χρονιάς να μας εκπλήξει ευχάριστα και να κερδίσει το βραβείο του μεγαλύτερου makeover του 2012.