Τι γυαλιά ηλίου φόρεσαν οι σταρ στο 69ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας;

Τι γυαλιά ηλίου φόρεσαν οι σταρ στο 69ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας;

Οι κλασικές εταιρείες κυριαρχούν για μία ακόμη φορά

Όλοι πλέον - άνδρες και γυναίκες - αναγνωρίζουν τα γυαλιά ηλίου σαν αξεσουάρ μόδας που αρέσκονται να φοράνε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας καμιά φορά ακόμη και της νύχτας - όταν είσαι σταρ πολλά επιτρέπονται!

To Vintage και φέτος περισσότερο από ποτέ έχει την τιμητική του και παρελαύνει σε όλο του το μεγαλείο. Γυαλιά κοκκάλινα σε όλες τις παραλλαγές του σχήματος wayfarer είτε σε μεγάλα είτε σε μικρά μεγέθη. Η οβάλ και τετράγωνη γραμμή κυριαρχεί τόσο στα μεταλλικά όσο και στα υπόλοιπα μοντέλα. Οι φακοί ακολουθούν τη μόδα και τα μοντέρνα ντεγραντέ χρώματα κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους ενώ το μάυρο κατέχει κυρίαρχη θέση. Δε λείπουν βέβαι ατα πολυγωνικά εκκεντρικά σχήματα, πάντα όμως με κλασικό στυλ που παπαπέμπει σε ρετρό περισσότερο και λιγότερο futura.

Πολύ γνωστές εταιρίες παρουσιάζουν και φέτος την καλοκαιρινή τους ανανεωμένη συλλογή γυαλιών ηλίου που φόρεσαν πρώτοι διάσημοι celebrities. Οι τελευταίες φωτογραφίες από το 69ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας απαθανατίζουν 4 αγαπημένους σταρ που δεν αποχωρίζονται ποτέ τα γυαλιά τους με τα νέα τους αποκτήματα: Naomi Watts, Laetitia Casta, Kate Hudson και Pierce Brosnan με Persol, Ray-Ban και Miu-Miu.

Τα γυαλιά θα τα βρείτε μέσω της Luxottica.

Διαβάστε ακόμη:

Λατρεύουμε: Τα πολυγωνικά Miu-Miu γυαλιά της Rihanna

Τα Burberry aviator γυαλιά της Kate Bosworth!

Diane Kruger και Courtney Love επιλέγουν Bally