Beyoncé: «δούλεψε» το animal print πάνω της;

Beyoncé: «δούλεψε» το animal print πάνω της;

Στην τελευταία της εμφάνιση η Beyoncé Knowles φόρεσε μια Roberto Cavalli δημιουργία που προκάλεσε συζητήσεις.

Την Κυριακή η τραγουδίστρια Beyoncé Knowles μαζί με το σύζυγό της Jay-Z παρευρέθηκαν στο εστιατόριο «La Marina» στο βόρειο Manhattan για το λανσάρισμα του D'USSE Cognac.

Για αυτήν της την εμφάνιση η superstar Beyoncé επέλεξε μια δημιουργία του Roberto Cavalli με leopard και zebra prints σε συνδυασμό με Nicholas Kirkwood μαύρες βελούδινες γόβες με χρυσό τακούνι και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα.

Δεν θα σταθούμε στις καστανές τρέσες και στο χρώμα του κραγιόν που δεν μας κέρδισαν, αλλά στο φόρεμα που αν και νομίζουμε πως θα έκανε ακόμη και την πιο αδύνατη γυναίκα να δείχνει με καμπύλες στην εμφάνιση της Beyoncé κατόρθωσε να γεννήσει ένα σκάνδαλο.

Πλήθος δημοσιευμάτων τις επόμενες ημέρες ήθελαν την «Sasha Fierce» να είναι έγκυος, μόλις οκτώ μήνες μετά τη γέννηση της Blue Ivy. Δε θα μπορούσε απλά να είχε ένα πολύ ωραίο γεύμα και να ήπιε λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα να πρηστεί ελαφρά; Σύμφωνα με τις φήμες, όχι, καθώς υποστηρίζουν πως διανύει ήδη τον τρίτο μήνα εγκυμοσύνης.

Πάντως, εν τέλει, το φόρεμα με τα παπούτσια λειτούργησαν πολύ καλά μαζί πάνω στη σιλουέτα της Bey και αν είχε πιο φυσικά μαλλιά και μακιγιάζ θα μιλούσαμε για μια κομψότατη εμφάνιση (είτε είναι έγκυος είτε όχι).

Διαβάστε επίσης:

Δείτε το πρώτο ζευγάρι παπουτσάκια που μόλις απέκτησε η κόρη της Beyonce

Jay-Z & Beyonce: δείτε την έπαυλη που νοίκιασαν στα Hamptons

Όταν η Beyonce έβρισε την Kim Kardashian