Grammy Awards 2013: Βραβεία χειρότερης εμφάνισης!

Grammy Awards 2013: Βραβεία χειρότερης εμφάνισης!

Ποιες κυρίες της μουσικής... έκαναν «φάλτσο» στο styling;

Καμιά φορά ακόμη και οι διάσημες κυρίες όταν διασχίζουν το κόκκινο χαλί θυμίζουν περισσότερο κόκκινο χάλι. Συμβαίνουν αυτά ακόμη και στις καλύτερες οικογένειες. Η προσπάθεια να εντυπωσιάσουν και να ξεχωρίσουν αποβαίνει ουκ ολίγες φορές, μοιραία.

Στους μισικόφιλους, οι παρακάτω κυρίες είναι κάτι παραπάνω από γνωστές. Ας δούμε λοιπόν τι φόρεσαν!

Πρώτη και καλύτερη- σε σχέση με άλλες η Katy Perry με Gucci τουαλέτα, σε ανοιχτό πράσινο που ναι μεν ευχάριστη χρωματικά αλλά ας πούμε πως δεν την κολάκευε.

Τα μάτια μας έκαψε σε σημείο τρόμου η D’Manti με πώς να το πούμε τώρα αυτό... φόρεμα;;;; Claudio Milano.

Η Νεοζηλανδή και ταλαντούχα Kimbra επέλεξε διάφανο φόρεμα με χρυσά κεντήματα δια χειρός Jaime Lee Major- όλα καλά αλλά όχι στα κομμάτια από τούλι. Υπερβολικό.

Η Janelle Monáe θύμησε ταυρομάχο και κάτι από απόκριες απρά το Against Nature σύνολο που ολοκλήρωσε με κεντημένο σακάκι Moschino.

Η Kate Pierson επέλεξε ένα φόρεμα σε έντονο μωβ με ενσωματωμένο bustier με την υπογραφή Tom Ford. Ελπίζουμε ο σχεδιαστής να ζει που είδε το φόρεμά του να χωρίζεται σε ροδέλες: καλσόν, κορσές, εσώρουχο. #not

H Lila Downs φόρεσε αυτό το πανδαιμόνιο χρωμάτων σε gipsy 'αισθητική'. Προσωπικά μας είναι άγνωστη και ευχόμαστε λετσι να παραμείνει σαν μια άλλη celebrity ονόματι Alicia Arden που επέλεξε παγιέτες και τσάντα κιθάρα- για ναμην μιλήσουμε για το εκτρωματικό παπούτσι!

Αποτυχημένο look και αυτό της Ashanti, με μαύρο τούλινο φόρεμα με λουλουδάκια, ενώ η Alicia Keys επέλεξε μαύρο Azzedine Alaïa με πολύ άσχημο και άκομψο τελείωμα!

H Adele με Valentino cocktail φόρεμα παρότι πολλοί την θεώρησαν καλοντυμένη, μας θύμισε περισσότερο καναπέ ή κουρτίνα...

Τέλος, η Carrie Keagan με έντονο κίτρινο Marc Bouwer φόρεμα δεν μας εντυπωσίασε, αντίθετα έμοιαζε λίγο μονοκόμματη και kitsch.

Διαβάστε ακόμη:
Bafta Awards 2013: Οι εμφανίσεις που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί

Rihanna, Taylor, Florence, Beyonce, Alexa και JLo: Καλοντυμένες και sexy στα Grammy Awards