Cher Lloyd: H μικρομέγαλη pop star

Cher Lloyd: H μικρομέγαλη pop star

H Βρετανίδα που ετοιμάζεται να κατακτήσει την Αμερική πάει από το κακό στο χειρότερο στυλιστικά.

Μπορεί η 17χρονη Βρετανίδα να μην κέρδισε το αγγλικό Χ Factor, αλλά υπέγραψε ήδη δισκογραφικό συμβόλαιο και διάσημοι ράπερ όπως ο Will.i.am και ο Jay Z μάχονται για το ποιος θα της πρωτογράψει τραγούδια.

Η protege της Cheryl Cole, αποφάσισε πως πρέπει να αντιγράψει τη μέντορα της και να προχωρήσει το look της ένα βήμα παραπάνω. Έτσι ακριβώς, τα σκούρα κόκκινα μαλλιά έγιναν κόκκινα της φωτιάς, με μία εσάνς περούκας και Patrick Wolf στο Magic Position. Όπως και τα σέξι φορέματα της Cheryl αντικαταστάθηκαν από το vintage look της Cher με second hand πουκάμισα, oversized ζακέτες, τζιν φούστες και ρετρό μποτίνια.

Η Cher καταφέρνει να ξεχωρίζει με τον πλέον περίεργο τρόπο καθώς έχει την εικόνα μίας εξηντάχρονης ξεμωραμένης γιαγιάς που με άλλοθι την ηλικία τολμά τα πλέον αταίριαστους συνδυασμούς στο make up, τα μαλλιά και τα ρούχα. Η εικόνα της είναι αστεία και υπερβολική και το look της μόνο σε έφηβη δεν παραπέμπει. Μπορείς καλύτερα Cher αν επιμένεις vintage, χωρίς να φαίνεσαι καρικατούρα του εαυτού σου.