Οι celebs αγαπούν τις lego clutch τσάντες του maison Chanel

Οι celebs αγαπούν τις lego clutch τσάντες του maison Chanel

Τα fashion kids λάτρεψαν αμέσως το νέο «gadget» του Karl Lagerfeld για το maison Chanel.

 

Όταν τις πρωτοπαρουσίασε ο Karl Lagerfeld ως μέρος της ανοιξιάτικης συλλογής του maison Chanel ξέραμε πως θα αγαπηθούν αμέσως, από εκείνες που θα είχαν τη δυνατότητα να τις αποκτήσουν. Βλέπετε ο θείος Karl έχει το χάρισμα να γνωρίζει καλά τα fashion kids και να τους δίνει ό,τι ακριβώς επιθυμούν για να «παίξουν». Μόνο που αυτό το παιχνίδι δεν είναι για φτιάχνει κανείς fashion καστράκια, αλλά για über stylish εμφανίσεις.

Ο λόγος για τις clutch Lego τσάντες στα χρώματα των μαρκαδόρων από τη συλλογή της σεζόν που διανύουμε του οίκου Chanel που έχουν γίνει οι it τσάντες των celebrities. H Rihanna την ανέβασε σε κίτρινο χρώμα στο Instagram, ενώ τα μέλη της οικογένειας Jenner-Kardashian, η τραγουδίστρια Rita Ora, οι ηθοποιοί Bella Heathcote, Astrid Bergés-Frisbey, Élodie Bouchez, Diane Kruger και Hailee Steinfeld, η φασιονίστα dj και μοντέλο Leigh Lezark και η Ιταλίδα ιέρεια της μόδας και editor-at-large της ιαπωνικής Vogue Anna Dello Russo είναι μόνο μερικές από εκείνες που μέχρι τώρα έχουν αποκτήσει την παιχνιδιάρικη τσάντα με το διπλό CC λογότυπο.

Όσο για την επόμενη σεζόν ξέρουμε ήδη πως η clutch υδρόγειος Chanel θα γίνει ανάρπαστη. Για να δούμε, όμως, τι θα ετοιμάσει ο Kaiser Karl για την επόμενη άνοιξη.

Διαβάστε επίσης:

Miu Miu craquelé: η τσάντα που λατρεύουν οι fashionistas

Poppy Delevingne: με Chanel υψηλής ραπτικής στο Λονδίνο

Tilda Swinton: η βασίλισσα της Chanel