Miranda Kerr: δύο εμφανίσεις αμφιβόλου αισθητικής

Miranda Kerr: δύο εμφανίσεις αμφιβόλου αισθητικής

Το μοντέλο από την Αυστραλία έκανε δύο εμφανίσεις μες στην εβδομάδα που μας απογοήτευσαν.

 

Μπορεί να είναι από τις αγαπημένες μας σε αυτήν εδώ τη στήλη, ειδικά στο street style, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως έχει το αλάθητο. Ο λόγος για το μοντέλο από την Αυστραλία Miranda Kerr που εντοπίστηκε δύο φορές αυτήν την εβδομάδα στη Νέα Υόρκη με δύο σύνολα αμφιβόλου αισθητικής.

Πριν δυο ημέρες οι φωτογράφοι την αποθανάτισαν ενώ κατευθυνόταν προς το Hearst Building στο Μεγάλο Μήλο, όπου είχε ραντεβού με το περιοδικό Cosmopolitan. Η Miranda για αυτήν της την εμφάνιση φόρεσε ένα φόρεμα από την pre-fall 2013 Hervé Léger by Max Azria συλλογή σε συνδυασμό με ένα Givenchy παλτό. Μπλε Manolo Blahnik γόβες και μια ροζ Prada τσάντα ολοκλήρωσαν μια εμφάνιση που εν τέλει δεν μας ενθουσίασε. Ακόμη και αν παραβλέψουμε τη μαύρη φάσα στο τελείωμα του φορέματος που μοιάζει με spandex, η επιλογή του παπουτσιού και η τσάντα που προσπαθεί να δώσει έναν ladylike χαρακτήρα δεν ισορροπούν με τη φασαρία του print με το αποτέλεσμα να μην έχει συνοχή.

Στη δεύτερη εμφάνισή της και πάλι στη Νέα Υόρκη η Miranda μας απογοήτευσε εντελώς. Συνδύασε για μια casual εμφάνιση ένα Nobody skinny jeans με ένα διαφανές top, μια Lanvin τσάντα, μια Balmain ζώνη και Stuart Weitzman ίσιες μπότες. Ένα look χωρίς καμία έμπνευση που τραβάει τα βλέμματα στο μπλε τμήμα του, το οποίο όμως δεν την κολακεύει.

Διαβάστε επίσης:

Rosie Huntington-Whiteley: με Stella McCartney print στο αεροδρόμιο

Miranda Kerr: γκρι αποχρώσεις στα καλύτερά τους