Το απόλυτο fashion, art & beauty event έρχεται από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ!

Το απόλυτο fashion, art & beauty event έρχεται από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ!

To industrial Art Factory – Τεχνοστάσιο, μεταμορφώνεται σε ένα σύγχρονο Art, Music & Fashion σκηνικό, όπου θα εξελιχθεί το φετινό Fashion Story των σπουδαστών του τομέα Beauty & Fashion του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.


Για πρώτη φορά οι πρωτοετείς Fashion Designers – Make Up Artists – Hairdressers – Phοtographers της σχολής συνεργάζονται με τους τελειόφοιτους στο ίδιο show! Περισσότεροι από 200 σπουδαστές θα δουλέψουν μαζί και το αποτέλεσμα στο catwalk αναμένεται, πιο άρτιο από ποτέ!


Η εκδήλωση πρόκειται να προσεγγίσει πλήθος καλεσμένων από το χώρο της μόδας και της ομορφιάς.


Οι μελλοντικοί σχεδιαστές α’ έτους, αντλούν την έμπνευσή τους από την εποχή του θρυλικού Studio 54! Εκεί που η μόδα ερωτεύεται τη Disco. Τα μαλλιά έχουν όγκο, είναι freeze και τα ρούχα είναι είτε προκλητικά μονόχρωμα, είτε πολύ γυαλιστερά. Τα απαραίτητα συνθετικά, παγιέτες, λούρεξ, ψηλοτάκουνα πέδιλα, wrap γραμμές ή loose κοψίματα, δημιουργούν ένα αποτέλεσμα όπου η «υπερβολή»... επιβάλλεται.


Τα πράγματα δυσκολεύουν λίγο για τους graduating students, που η έμπνευσή τους πηγάζει από το απόλυτο androgyny & minimal style που πλέον είναι για τη Μόδα ένα μεγάλο κεφάλαιο”glam tailoring couture”, που ασπάζονται τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης avant- garde αλλά και της elegant conservative σκηνής..


Πάντα πίσω από κάθε μεγάλη επιτυχία βρίσκονται οι mentors των σπουδαστών, οι επώνυμοι συνεργάτες του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, που τους παρείχαν εξειδικευμένη γνώση, μεταφέροντάς τους το καινούργιο, το διαφορετικό και προετοιμάζοντάς τους σε πραγματικές συνθήκες εργασίας. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, μοιράστηκαν μαζί τους, μικρά και μεγάλα μυστικά της τέχνης τους.. Προσωπική σχέση, προσωποποιημένη μάθηση... ο Vrettos Vrettakos, ο Παντελής Τουτουντζής, ο Χρήστος Μπαιραμπάς και όλο το team των καταξιωμένων καθηγητών...


Οι πρόβες έχουν ξεκινήσει ...πυρετός στο τμήμα του Επαγγελματικού Μακιγιάζ με τα αμέτρητα make up over για τα looks του show... glam disco make up και androgyny make up style... Το τμήμα Κομμωτικής, προβάρει τα απαιτητικά freeze looks για το studio 54 και τελειοποιεί το androgyny sleek hairstyling.


Όσο για τα fitting rooms ... τα μοντέλα, οι σχεδιαστές αλλά και οι καθηγητές της Μόδας δουλεύουν σε creative ρυθμούς που μετατρέπουν την αδρεναλίνη σ’ ένα party εκτός ορίων....

Χορηγοί Εκδήλωσης: GARNIER -L’OREAL PARIS STUDIO PRO - MAKE UP FOR EVER –SANTE – CRISTI MODELS


Χορηγός Επικοινωνίας: QUEEN.GR

ΑRT FACTORY - ΤΕΧΝΟΣΤΑΣΙΟ
Πειραιώς 178 και Λαμίας 6, Πετράλωνα
Είσοδος Ελεύθερη
Doors Open: 20.00

Πληροφορίες:


ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Σωτήρος Διός 1, 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900
www.iek-akmi.edu.gr | www.facebook.com/iekAKMIedu

DPG Network