H Meghan Markle κρατάει την ίδια τσάντα με την Angelina Jolie και δε θα πιστέψεις πόσο κοστίζει!

H Meghan Markle κρατάει την ίδια τσάντα με την Angelina Jolie και δε θα πιστέψεις πόσο κοστίζει!

Αυτή την κομψή tote bag θα την λατρέψεις και εσύ!

GettyImages 853710024
GettyImages 853733376
GettyImages 853762920

Η Meghan Markle κάνει τις πρώτες επίσημες εμφανίσεις της στο πλευρό του Πρίγκιπα Harry, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Τορόντο του Καναδά για τα Invictus Games 2017. Χθες μάλιστα παρακολούθησε μαζί του έναν αγώνα τένις με άτομα με ειδικές ανάγκες στην πλατεία Nathan Philips, φορώντας ένα ανοιχτόχρωμο στενό, Mother Denim, jean παντελόνι και ένα λευκό, Misha Nonoo, oversized πουκάμισο.

Το αξεσουάρ με το οποίο ολοκλήρωσε το look της δεν ήταν άλλο από μια κομψή tote bag σε καφέ απόχρωση, δημιουργία του street brand Everlane η οποία κοστίζει μόνο 140 Ευρώ και μπορείς να την βρεις εδώ. Με την ίδια ακριβώς day tote είχε εμφανιστεί στο παρελθόν και άλλη μία jet-setter, η Angelina Jolie. Tην 36χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό την έχουμε δει να κρατάει από Altuzarra satchels και Chanel hobos, μέχρι market bags του brand Goyard, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά την βλέπουμε με μία τόσο καθημερινή, οικονομική και στυλάτη επιλογή τσάντας και πολύ μας αρέσει.

Αν ετοιμάζεται άλλωστε να γίνει και επίσημο μέλος της βασιλικής οικογένειας πρέπει να ακολουθήσει τα βήματα της Kate Middleton και να μάθει να κάνει mix&match εμφανίσεις με ρούχα επώνυμων σχεδιαστών αλλά και πιο προσιτών economy brands. Εμπρός, λοιπόν, στον δρόμο που χάραξε η Δούκισσα του Cambridge!