Σήμερα όλες οι Influencers φοράνε αυτό το παλτό που κοστίζει μόνο 38 Ευρώ

Διονυσία Καλαποθαράκου
Σήμερα όλες οι Influencers φοράνε αυτό το παλτό που κοστίζει μόνο 38 Ευρώ

Και σου λέμε πού μπορείς να το βρεις.

amazon palto

Mπορεί ένα παλτό που κοστίζει λιγότερο από 40 Ευρώ να κλέψει τις εντυπώσεις στα social media και να βρίσκεται παντού στο news feed μας; Αν μιλάμε για το teddy coat σε ανοιχτή καφέ απόχρωση που θα δεις παρακάτω αλλά και στην γκάλερι, η απάντηση είναι θετική και σου εξηγούμε αμέσως το γιατί. Πρόκειται για το «Angashion Faux Fur Jacket» που μπορείς να βρεις στο Amazon (δηλαδή εδώ) και να το κάνεις δικό σου ξοδεύοντας μόνο 38 Ευρώ και ταυτόχρονα μιλάμε και για το αγαπημένο, casual πανωφόρι διαφόρων Influencers σε κάθε μήκος και πλάτος του πλανήτη. Μέχρι στιγμής το έχουν φορέσει -και το έχουν ανεβάσει στο account τους στο Instagram- πολλά stylish κορίτσια, όπως οι: Lindsay Solmer, Diandra Barnwell και Rachel Renea αποδεικνύοντας ότι «το παλτό της σεζόν» δεν είναι ανάγκη να είναι πανάκριβο για να είναι εντυπωσιακό.

Μέχρι στιγμής στο Amazon πάνω από 2.600 καταναλωτές το έχουν βαθμολογήσει με 5 αστέρια πράγμα που σημαίνει πως παρά τη χαμηλή τιμή του η ποιότητα και η εφαρμογή του είναι πολύ καλές. Όπως θα δεις και παρακάτω, συνδυάζεται τόσο με μονοχρωματικά σύνολα όσο και με printed κομμάτια, ενώ μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας, στις casual και στις περιστάσεις που απαιτούν πιο επίσημο ντύσιμο.
Δεν πρόκειται ακριβώς για επένδυση, αλλά σίγουρα πρόκειται για ευκαιρία και η αγορά του θα είναι μία προσθήκη που θα κάνει πιο cozy -και ίσως και λίγο πιο «παιχνιδιάρικη»- αυτήν την περίεργη σεζόν.
Δες επίσης: O Oίκος Versace οραματίζεται έναν «βυθό με γοργόνες κάθε σωματότυπoυ»

amazon


Αmazon