Tι το τόσο ξεχωριστό έχουν αυτά τα sneakers και τα λατρεύουν οι πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη;

Διονυσία Καλαποθαράκου
Tι το τόσο ξεχωριστό έχουν αυτά τα sneakers και τα λατρεύουν οι πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη;

Ο Renato Garini, μεγαλωμένος στην Κεντρική Ιταλία και εμπνευσμένος από τη φινέτσα και κουλτούρα του τόπου του, δημιουργεί τα πιο stylish sneakers που αποτελούν την επιτομή του σύγχρονου στυλ.

RenatoGariniI images5
RenatoGariniI images13

Αν κάτι μας έμαθε η περίοδος του lockdown είναι να εκτιμάμε περισσότερο τα loungewear και τα sportwear και να επενδύουμε σε κομμάτια που συνδυάζουν άνεση με υψηλή αισθητική. Τα πιο κομψά It-Girls του πλανήτη φοράνε, πλέον τα αγαπημένα τους hoodies μαζί με τα sneakers τους 24 ώρες το 24άωρο και έχουν κάνει αυτήν τη νέα «στολή» must για κάθε fashionista σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.

Κατανοώντας πλήρως τις ανάγκες της σύγχρονης πραγματικότητας ο Ιταλός σχεδιαστής, Renato Garini, καταφέρνει να δώσει μία νέα ανανεωμένη προσέγγιση στα αθλητικά παπούτσια προσφέροντας μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και καλύπτοντας πλήρως όλες τις στιλιστικές απαιτήσεις για τις πιο fashion forward εμφανίσεις.
Σύγχρονα σχέδια με φρέσκια αισθητική, η νέα συλλογή του fashion designer εμπνέεται από τη σύγχρονο lifestyle και προσφέρει την ιδανική πρόταση για ξεχωριστές εμφανίσεις. To brand καταφέρνει να εκπληρώσει την ανάγκη για μέγιστη άνεση προσφέροντας αμέτρητες επιλογές, αλλά και προσθέτοντας τις πιο κομψές πινελιές, στο πιο must-have κομμάτι της φετινής σεζόν που δεν είναι άλλο από το sneaker. Η συλλογή Renato Garini S/S21 ανταποκρίνεται σε κάθε στυλ, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια, ποιοτικές επιλογές στα υλικά και πρωτοποριακό σχεδιασμό, ικανοποιώντας κάθε γούστο.

Με κεντρικούς πρωταγωνιστές το μαύρο, το καφέ και τις nude ουδέτερες αποχρώσεις η μεγάλη επιλογή σε sneakers που προσφέρει η συλλογή είναι εδώ, με στόχο να κεντρίζει όλα τα βλέμματα. Τα sneakers του Renato Garini καλύπτουν όλα τα γούστα, αποτελώντας τα απόλυτα must-haves της φετινής άνοιξης. Η συλλογή σε προσκαλεί να ανακαλύψεις αμέτρητες επιλογές με εκλεπτυσμένο ιταλικό σχεδιασμό, ενώ η προσιτή τους τιμή τα καθιστά ιδανικά για το απόλυτο Easter gift, όχι μόνο στον εαυτό μας αλλά και στους αγαπημένους μας.
Για τη γυναίκα (αλλά και τον άντρα αν αναζητάς δώρο για τον φίλο, τον σύντροφο, τον αδερφό σου) που ψάχνει συνεχώς την τελευταία τάση της μόδας, η νέα συλλογή με την ιδιαίτερη ματιά του Renato Garini είναι η ιδανική λύση για κάθε περίσταση, αναβαθμίζοντας κάθε σύνολο και προσφέροντας το απόλυτο στυλιστικό αποτέλεσμα.

Ιnfo: Η συλλογή Renato Garini S/S21 διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα Tsakiris Mallas και online στο site www.tsakirismallas.gr