Oscar de la Renta Resort 2022: Μία συλλογή φτιαγμένη για τους λάτρεις του vintage floral

Νατάσσα Σχοινά
Oscar de la Renta Resort 2022: Μία συλλογή φτιαγμένη για τους λάτρεις του vintage floral

Αέρινα υφάσματα, ονειρικά φορέματα και λεπτομέρειες μίας άλλης εποχής.

Η μόδα είναι πανοπλία

«Η μόδα είναι η πανοπλία για να επιβιώσεις από την πραγματικότητα της καθημερινής ζωής», είχε πει ο διάσημος φωτογράφος Bill Cunningham και, μπορεί εκείνος να αναφερόταν στη διαδικασία λήψης των φωτογραφιών, όμως, η ρήση του έχει πολύ μεγαλύτερη απήχηση από αυτήν που φανταζόταν.

Είναι κάποιες φορές που οι δημιουργοί σε ταξιδεύουν με τα αποκυήματα της φαντασίας τους. Γιατί αυτό ουσιαστικά είναι το κάθε σχέδιο που φτάνει προς διάθεση. Ένα κομμάτι φαντασίας.

To show του Oscar de la Renta μας γύρισε πίσω στις βασικές αρχές της κομψότητας

Ο δημιουργικός Oscar de la Renta

Ο Oscar de la Renta δεν είχε ποτέ πρόβλημα με αυτό. Ο οίκος ενδίδει στη δημιουργικότητα σαν αυτό να είναι αναπόφευκτο. Δε θα δεις βαρετό σχέδιο. Ακόμα και το πιο φαινομενικά απλό έχει μία πινελιά που μόνο το team πίσω του θα μπορούσε να σκεφτεί.

https://www.instagram.com/p/CP8_XDKAsj5


Στη νέα resort 2022 συλλογή, τα πράγματα δε διαφέρουν. Η Laura Kim και ο Fernando Garcia επέλεξαν το trend της σεζόν για να το πετύχουν: τα floral. Δε ενδιαφέρθηκαν για διακριτικές αλλά για διακριτές, vintage λεπτομέρειες.

Ένα mini φόρεμα με διαφάνειες και κεντήματα. Ένα strapless με λουλούδια που ανθίζουν. Φορέματα και υφάσματα που αγκαλιάζουν το σώμα δίνοντας σε εκείνο το σχήμα ενός λουλουδιού σαν να θέλουν να σε ενώσουν με τη φύση.

https://www.instagram.com/p/CP-4eiCAAH6


Αυτό το αίσθημα ηρεμίας είναι διάχυτο σε κάθε ρούχο. Ο αέρινος χαρακτήρας τους το επιτρέπει, οριακά το προστάζει. Και σε μεταφέρει σε μία extravagant, rural ζωή.

Τα χρώματα είναι ζωντανά, ζωηρά. Δεν αφήνουν περιθώρια μονοτονίας. Ορίζουν μία νέα διάθεση. Αισιόδοξη και γεμάτη ενέργεια.