Instagram Style: Οι 14 εμφανίσεις της εβδομάδας που ξεχωρίσαμε από τα top fashion girls

Sabine Camhi
Instagram Style: Οι 14 εμφανίσεις της εβδομάδας που ξεχωρίσαμε από τα top fashion girls

Οι πιο hot εμφανίσεις της εβδομάδας συμπεριλάμβαναν κορμάκια και co-ord sets!

Κάθε μέρα, οι φωτογραφίες που ανεβάζουν οι ξένοι και οι Έλληνες celebrities, influencers και μοντέλα στο Instagram κάνουν το scroll μια μικρή εμπειρία μόδας και μία έμπνευση για στιλ που μας φτιάχνει τη μέρα!

Παρότι είναι πολύ δύσκολο -αδύνατον για την ακρίβεια- να παρακολουθήσει κανείς τα πάντα στον κόσμο των social media, βάλαμε όλες μας τις δυνάμεις και τελικά εντοπίσαμε τους αγαπημένους μας in fashion celebs μέσα από τα Instagram account τους και δε θα χάσεις ούτε ένα WOW stylish post αυτής της εβδομάδας. Ειδικά τώρα που ξεκινάει μια νέα σεζόν, είναι σημαντικό να βλέπεις τα τελευταία trends και να παίρνεις νέες στυλιστικές ιδέες. Φύγαμε;

Top εμφανίσεις των celebs

Την εβδομάδα που πέρασε, οι celebrities ήταν πολύ busy! Την προσοχή μας τράβηξε η εμφάνιση της Angelina Jolie για την πρεμιέρα των Eternals στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης με ένα custom Atelier Versace silver φόρεμα. Επίσης, η Kim Kardashian φόρεσε ένα μαύρο σύνολο όταν έφυγε από την πρόβα της στο Saturday Night Live στη Νέα Υόρκη με ένα αστραφτερό σακάκι από faux-fur. Επιπλέον, η Beyoncé φόρεσε ένα slip dress με βαθύ ντεκολτέ, και ολοκλήρωσε το σύνολό της με τακούνι, ένα clutch τσαντάκι και σκουλαρίκια.

Goddess! Η Angelina Jolie με custom «second skin» Versace για την πρεμιέρα των Eternals στη Ρώμη

Συνέχισε παρακάτω για να τα δεις ποια αναλυτικά!

Lily Collins:

Η ηθοποιός Lily Collins εμφανίστηκε στο 15ο Go Gala στο Λος Άντζελες φορώντας ένα look από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι του AZ Factory. Η εμφάνιση περιλάμβανε ένα κίτρινο φόρεμα και ένα μαύρο παντελόνι με κίτρινη ρίγα στο πλάι.


https://www.instagram.com/p/CVbRE5bpXUC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Kiernan Shipka:

Η Kiernan Shipka δημοσίευσε στο Instagram ένα all-black look από τη σχεδιάστρια Elie Saab. Το glamorous τούλινο φόρεμα εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη ready-to-wear συλλογή της σχεδιάστριας για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021.


https://www.instagram.com/p/CVQonmBvXsx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Rebecca Ferguson:

H ηθοποιός Rebecca Ferguson φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα του οίκου Carolina Herrera στην Πρεμιέρα του «Dune» στο Λονδίνο.


https://www.instagram.com/p/CVOt6GNJHBc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Angelina Jolie:

Η ηθοποιός στο 16ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου με ένα ασημένιο φόρεμα Versace.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @beyonce