Winter sales: Tips και προτάσεις για να στεφθούν οι αγορές σου με απόλυτη επιτυχία!

Winter sales: Tips και προτάσεις για να στεφθούν οι αγορές σου με απόλυτη επιτυχία!

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει η νέα χρονιά από μία πλούσια και ανανεωμένη γκαρνταρόμπα, η οποία θα μας χαρίζει καθημερινά αμέτρητες επιλογές και προτάσεις για κάθε μας εμφάνιση. Άλλωστε, η περιποίηση της εξωτερικής μας εμφάνισης, είναι το «άλφα» και το «ωμέγα» για να αισθανόμαστε δυναμικές και όμορφες, από μία στιλάτη εμφάνιση στο meeting της ημέρας, μέχρι ένα κομψό after work look.

Αν υπάρχει κάτι λοιπόν που γνωρίζουμε όλες, είναι πως η καλύτερη εποχή για ανανέωση, τόσο της ντουλάπας όσο και του σπιτιού μας, είναι εκείνη των εκπτώσεων, όπου οι προσφορές και οι ευκαιρίες μας περιμένουν σε κάθε κατάστημα. To μόνο που χρειάζεται, είναι να κάνουμε τις σωστές επιλογές, ακολουθώντας κάποια tips και προτάσεις που θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπες.

Βήμα πρώτο λοιπόν, είναι να ετοιμάσουμε μια λίστα με όλα εκείνα που θέλουμε να συμπεριλάβουμε στις φετινές winter sales και να προτιμήσουμε το αγαπημένο μας Εμπορικό Κέντρο, έτσι ώστε τη φετινή χρονιά να μαγνητίσουμε όλα τα βλέμματα με το μοναδικό και αξεπέραστο στυλ μας. Πού αλλού; Μα φυσικά στο Golden Hall.

g1

Δίνουμε προτεραιότητα σε διαχρονικά «κομμάτια» για τη ντουλάπα μας

Ξεκινώντας την αναζήτησή μας στο αγαπημένο μας Εμπορικό, επισκεφτήκαμε τον πρώτο όροφο, έτσι ώστε να εξερευνήσουμε το στυλ της νέας μας «εικόνας» για αυτή τη σεζόν, κάνοντας focus στα βασικά «κομμάτια» που θέλουμε να έχουμε στη ντουλάπα μας. «Νούμερο 1» ζητούμενο λοιπόν, είναι να βρούμε ρούχα, τα οποία θα αντιπροσωπεύουν το τι πραγματικά είμαστε, από το πρωί μέχρι το βράδυ, έτσι ώστε κάθε outfit, να μπορεί να σταθεί κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας για πολλά ακόμη χρόνια.

Κάπως έτσι, οδηγηθήκαμε προς το κατάστημα Sandro, ένα κορυφαίο παριζιάνικο brand, για τη γυναίκα και τον άντρα, το οποίο χαρακτηρίζεται για τις μοντέρνες, ίσιες καθαρές γραμμές με ανδρόγυνα στοιχεία. Αναμφίβολα, τα ρούχα του συγκεκριμένου καταστήματος, θα τραβήξουν την προσοχή σου, μιας και από το πιο αμπιγιέ φόρεμα, μέχρι το πιο απλό πουλόβερ, αποπνέει έναν αέρα κομψότητας και φινέτσας. Άλλωστε, αυτά τα δύο στοιχεία δεν είναι που μπορούν να δώσουν το statement που θέλουμε σε κάθε μας εμφάνιση;

g2

Sandro, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2111814270

Εμείς επιλέξαμε ένα εμπριμέ μίνι, μεταξωτό φόρεμα σε γήινες αποχρώσεις, το οποίο χωρίς δεύτερη σκέψη, μπορεί να υποστηρίξει με τον καλύτερο τρόπο κάθε μας εμφάνιση και περίσταση. Όσο για τις εκπτώσεις του καταστήματος, δεν πρέπει να τις χάσουμε με τίποτα.

g3

Sandro, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2111814270

Βρίσκουμε τον προσωπικό μας χαρακτήρα σε κάθε outfit

Ακριβώς δίπλα στο συγκεκριμένο κατάστημα, κάναμε τη δεύτερή μας στάση, μιας και από τη βιτρίνα κιόλας του Maje, ήμασταν βέβαιες πως θα βρούμε ακριβώς αυτό που ψάχνουμε. Δεν υπάρχει αμφιβολία, πως το μυστικό σε κάθε ρούχο, είναι να μπορείς να αισθάνεσαι και να είσαι ο εαυτός σου.

g4

Maje, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2111814260

Πολύ γρήγορα λοιπόν, επιλέξαμε ένα floral σορτς - φόρεμα, με λευκό γιακά από τη χειμερινή collection, το οποίο είχε και μία αντίστοιχη ζώνη στη μέση. Δεν ήταν δύσκολο να κάνουμε τη δική μας επιλογή, ανάμεσα στα σύγχρονα αλλά και κλασικά ρούχα με κομψές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, δίνοντας έναν αέρα δυναμισμού και γοητείας σε όποια και εάν τα φορέσει, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

g5

Maje, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2111814260

Δεν παραλείπουμε τις πιο casual αλλά και στιλάτες εμφανίσεις

Εάν ωστόσο, θέλoυμε να δώσουμε έναν πιο casual τόνο στην εμφάνισή μας αυτή τη χρονιά, τότε καλό είναι να συνεχίσουμε το ψάξιμο, πηγαίνοντας προς τη νέα πτέρυγα του Golden Hall.

Εκεί, θα συναντήσουμε το κατάστημα The Greek Designers Store. Πρόκειται για ένα multi-brand concept, που φιλοξενεί τους πιο διάσημους designers που δραστηριοποιούνται εντός Ελλάδας. Σίγουρα, μία επίσκεψη εκεί θα μας πείσει πως η χώρα μας έχει εδραιωθεί πλέον δικαίως στον χώρο της μόδας, εντός και εκτός συνόρων.

g6

The Greek Designers Store, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106896107

Εμείς διαλέξαμε ένα μαύρο blazer της εταιρείας Nero, με μπλε και άσπρες λεπτομέρειες στο πέτο, το οποίο κάλλιστα φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας, χάρη στο χρώμα του αλλά και το κρεπ ύφασμά του.

g7

The Greek designers store, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106896107

Και επειδή σε μία γυναικεία γκαρνταρόμπα τα ρούχα δεν είναι ποτέ αρκετά, ήταν επόμενο η στάση που θα κάναμε αμέσως μετά, να ήταν στον δεύτερο όροφο του Attica, όπου φιλοξενούνται μεγάλοι οίκοι από τον χώρο της γυναικείας μόδας.

g8

Attica, στο Ισόγειο και τον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2119900000, 2111814000

Ανάμεσα στα πιο δημοφιλή και αγαπημένα επώνυμα brands ανδρικής, γυναικείας και παιδικής μόδας, αξεσουάρ και είδη ομορφιάς, εμείς επιλέξαμε το brand, Isabel Marant, το οποίο χάρη στις μεγάλες προσφορές του και τα μοναδικά του σχέδια, κέντρισε αμέσως την προσοχή μας. Η επιλογή μας; Ένα πλεκτό ριγέ πουλόβερ, άσπρο με ροζ και κόκκινες ρίγες, το οποίο μπορεί εύκολα και απλά να μετατρέψει κάθε μας εμφάνιση σε ένα μοναδικό outfit. Το συγκεκριμένο είναι ύφασμα μοχέρ, φτιαγμένο από 5% μαλλί, για να μας κρατάει ζεστές και στιλάτες κάθε ώρα και στιγμή.

g9

Attica, στο Ισόγειο και τον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2119900000, 2111814000

Επικεντρωνόμαστε σε ρούχα που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση

Για το τέλος, όσον αφορά στο κομμάτι των ρούχων, αφήσαμε ένα αγαπημένο brand, το οποίο βρίσκεται στον πρώτο όροφο του Golden Hall. Ο λόγος, για το κατάστημα Pinko, το οποίο χάρη στα μοναδικά και stylish ρούχα, εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας και το σημαντικότερο… ανταποκρίνεται σε κάθε περίσταση και ηλικία. Αυτό άλλωστε, είναι ένα από τα βασικά ζητούμενα σε κάθε μας αγορά.

g10

Pinko, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106837791

Η επιλογή μας, ήταν ένα πουκάμισο όλο παγιέτα, σε μαύρο με κόκκινο χρώμα, θέλοντας να δώσουμε μία ροκ και ταυτόχρονα αμπιγιέ διάσταση στην εμφάνισή μας. Πρόκειται για ένα κομμάτι που μπορεί να φορεθεί με διάφορους τρόπους και συνδυασμούς, προσφέροντάς μας παραπάνω από μία ξεχωριστές εμφανίσεις.

g11

Pinko, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106837791

Κάνουμε focus στα αξεσουάρ

«Κλείνοντας» με τον κόσμο των ρούχων, ήρθε η ώρα να περάσουμε σε εκείνον των αξεσουάρ, ο οποίος είναι εξίσου ευφάνταστος και σημαντικός, για κάθε στυλ που θέλουμε να δημιουργήσουμε.

Άλλωστε, ένα στυλ για να είναι ξεχωριστό, πρέπει να αποτελείται από την κατάλληλη τσάντα. Έτσι λοιπόν, ξεκινήσαμε την αναζήτηση εκείνης που ταιριάζει στο δικό μας προσωπικό στυλ, στο κατάστημα Coccinelle, ένα από τα πιο γνωστά ιταλικά brands για προσιτές πολυτελείς τσάντες, δερμάτινα είδη και αξεσουάρ.

g12

Coccinelle, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6838620

Με μία πρώτη ματιά στο εσωτερικό του καταστήματος, βρήκαμε εκείνη την τσάντα που θα δέσει απόλυτα με κάθε μας εμφάνιση, εξυπηρετώντας στο 100% τις ανάγκες μας και αυτή τη σεζόν.

Επιλέξαμε λοιπόν μία τσάντα σε πορτοκαλί απόχρωση, η οποία έχει το κατάλληλο μέγεθος για να είναι άνετη και βολική για κάθε έξοδο. Οι ιδιαίτερες δερμάτινες και χρυσές λεπτομέρειες, θα την κάνουν σίγουρα την αγαπημένη μας για αυτόν τον χειμώνα, ενώ η προνομοιακή τιμή της σε αυτές τις χειμερινές εκπτώσεις, μας χάρισαν ένα επιπλέον δώρο.

g13

Coccinelle, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6838620

Επόμενη στάση, ήταν η επιλογή του κατάλληλου παπουτσιού, το οποίο θα μπορούμε να φοράμε στη δουλειά, στον καφέ, στη βόλτα και στο ποτό, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση. Που αλλού θα μπορούσαμε να κατευθυνθούμε για την αναζήτηση του απόλυτου παπουτσιού, αν όχι στο κατάστημα KALOGIROU;

g14

KALOGIROU, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 211 1088116

Εκεί, θα βρούμε γυναικείες και ανδρικές συλλογές σε παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ για κάθε γούστο. Η δική μας επιλογή για αυτόν τον Χειμώνα, ήταν ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα μποτάκια, με χρυσές λεπτομέρειες της εταιρείας Stuart Weitzman, τα οποία πέρα από την εκπτωτική τιμή τους, θα γίνουν αναμφίβολα το αγαπημένο μας υπόδημα για κάθε στιγμή.

g15

KALOGIROU, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 211 1088116

Πριν πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής, από τις δεκάδες μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις που προσφέρει το αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο, δεν θα μπορούσαμε να μην επισκεφτούμε το κατάστημα οπτικών Eye Q ΣΥΚΑΡΑΣ, έτσι ώστε να επιλέξουμε το απόλυτο αξεσουάρ για τις βόλτες μας, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου για εμάς και ένα δώρο για εκείνον.

g16

Eye Q ΣΥΚΑΡΑΣ, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6835010

Το μοναδικό στυλ από διεθνείς οίκους που προσφέρει το συγκεκριμένο κατάστημα, μας έκαναν πολύ γρήγορα, να βρούμε εκείνο το ζευγάρι που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες μας. Έτσι, διαλέξαμε ένα χειροποίητο γυαλί ηλίου, από τη γαλλική εταιρεία Face a Face για εμάς, με διπλή πάστα, μπλε με γαλάζια ταρταρούγα, διαφάνεια αλλά και μπορντό χρώμα στο πλάι, το οποίο θα αλλάξει άρδην κάθε μας εμφάνιση.

Για εκείνον, η καλύτερη και σίγουρα πιο safe επιλογή, ήταν ένα μαύρο γυαλί ηλίου της εταιρείας Gucci, με χρυσές λεπτομέρειες και καθαρή αντρική γραμμή και γωνίες, το οποίο χωρίς δέυτερη σκέψη θα γίνει το αγαπημένο του αξεσουάρ.

g17

Eye Q ΣΥΚΑΡΑΣ, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6835010

Εάν οι χειμερινές εκπτώσεις είναι και για εσένα η αγαπημένη σου εποχή, έτσι ώστε να δώσεις έναν αέρα ανανέωσης στην γκαρνταρόμπα σου, εάν δεν βλέπεις την ώρα να διαλέξεις δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, για το σπίτι αλλά κυρίως για εσένα την ίδια, εάν δεν μπορείς το χάος των δρόμων και προτιμάς να έχεις όλες τις επιλογές σου συγκεντρωμένες σε ένα μέρος, τότε μία βόλτα στο Golden Hall, είναι όλα όσα χρειάζεσαι και αυτή την περίοδο των εκπτώσεων. Μην ξεχνάς άλλωστε πως μπορείς και αυτή την Κυριακή 16/01/2021 από τις 11:00 μέχρι τις 20:00, να κάνεις όλες τις απαραίτητες αγορές σου, στο αγαπημένο σου Εμπορικό Κέντρο εύκολα και γρήγορα.