Το επίσημο οutlet house των αγαπημένων σου brands έχει γενέθλια και γιορτάζει με μοναδικές εκπτώσεις

Το επίσημο οutlet house των αγαπημένων σου brands έχει γενέθλια και γιορτάζει με μοναδικές εκπτώσεις

Τα ξεχωριστά fashion items που απαρτίζουν την γκαρνταρόμπα σου, είναι οι στυλάτες «πανοπλίες» που σε γεμίζουν καθημερινά με αυτοπεποίθηση.

Ακριβώς για αυτό, είσαι ιδιαίτερα επιλεκτική με τις αγορές σου, διότι θέλεις να περιλαμβάνει κομμάτια που σε εκφράζουν απόλυτα και μπορούν να σου χαρίζουν πρωτότυπες, ιδιαίτερες εμφανίσεις, τόσο ξεχωριστές όσο η πολύπλευρη προσωπικότητά σου.

Αυτός είναι ο λόγος, άλλωστε, που δείχνεις μία μεγαλύτερη προτίμηση σε κάποια συγκεκριμένα brands, τα οποία έχουν καταφέρει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σου, καθώς δημιουργούν ποιοτικά, διαχρονικά και κομψά ρούχα στα οποία μπορείς να επενδύσεις.

Με τον ερχομό της άνοιξης, ήρθε η ώρα να ανανεωθείς και παράλληλα να εμπλουτίσεις την γκαρνταρόμπα σου με μερικά κομμάτια, τα οποία θα φέρουν έναν «αέρα» ανανέωσης στην καθημερινότητά σου!

Κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ σου και πραγματοποίησε μία διαδικτυακή επίσκεψη στο Miamania. Πρόκειται για το επίσημο outlet house των brands BSB και Lynne, το οποίο έχει γενέθλια και σε προσκαλεί να γιορτάσεις μαζί του, κάνοντας online τις αγορές σου και απολαμβάνοντας μοναδικές εκπτώσεις!

Μία ανεπανάληπτη αγοραστική εμπειρία με τις πιο ελκυστικές outlet τιμές

Η ποιότητα, η διαχρονικότητα, η ποικιλία και η τιμή, είναι μερικοί από τους παράγοντες που χαρακτηρίζουν το ηλεκτρονικό κατάστημα Miamania. Το συγκεκριμένο outlet house μόνο outlet δεν θυμίζει, αφού συνδυάζει διαχρονικά κομμάτια της μόδας από τη BSB και τη Lynne με τις πιο προνομιακές τιμές, ενώ σου προσφέρει μία ανεπανάληπτη, απολαυστική αγοραστική εμπειρία, η οποία αποτελεί τον ορισμό του smart shopping.

Εικόνα2

Από αριστερά προς τα δεξιά: Ασύμμετρη μπλούζα με στρας 35,94€, Εμπριμέ μπλούζα ποπλίνα 29,94€, Τοπ με βάτες στους ώμους 17,94€

Ποια είναι τα ανοιξιάτικα κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσεις φέτος

Η άνοιξη είναι μία μεταβατική περίοδος που σου δημιουργεί αρκετούς προβληματισμούς σχετικά με τις εμφανίσεις σου, αφού υπάρχουν μέρες που ο καιρός είναι κάπως απρόβλεπτος και δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα κομμάτια, που μπορούν να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

Εικόνα3

Από αριστερά προς τα δεξιά: Μίντι εμπριμέ φόρεμα 53,94€, Μίνι φόρεμα με κεντήματα-Togetherland 53,94€, Oversized Lingerie Ζακέτα 47,94€

Για παράδειγμα, ένα κομψό, σταυρωτό σακάκι σε κάποια ιδιαίτερη παστέλ απόχρωση, ένα υφασμάτινο, ψηλόμεσο παντελόνι, το οποίο κολακεύει τη σιλουέτα σου, κάποια ριγέ ή μονόχρωμη πουκαμίσα με βάτες, φουσκωτά μανίκια ή κεντήματα, αποτελούν μερικές από τις επιλογές που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου φέτος την άνοιξη.

Εικόνα4

Από αριστερά προς τα δεξιά: Φλοράλ μίνι φούστα-Togetherland 29,94€, Φόρεμα με πλαϊνά ανοίγματα 41,94€, Μίντι φόρεμα με έναν ώμο 53,94€

Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για τις παντελόνες ή τα στυλάτα, μονόχρωμα ή εμπριμέ ζιπ κιλότ, τα οποία θα σε συντροφεύουν από νωρίς το πρωί στο γραφείο μέχρι αργά το απόγευμα στις after work βόλτες που απολαμβάνεις με τις κολλητές σου.

Εικόνα5

Από αριστερά προς τα δεξιά: Ψηλόμεσο υφασμάτινο παντελόνι 59,40€, Ψηλόμεσο παντελόνι με άνοιγμα 41,94€, Κλασική ζιπ κιλότ 35,94€

Εικόνα6

Γιορτάζοντας έναν συναρπαστικό χρόνο γεμάτο μόδα, στυλ και προνόμια

Αν θέλεις, λοιπόν, να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου και να αναδείξεις την πιο στυλάτη εκδοχή σου, να ξέρεις πως από τις 7 έως και τις 17 Απριλίου, το αγαπημένο outlet house, δηλαδή το Miamania, σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου, με επιπλέον 10% έκπτωση σε όλα τα είδη.

Διότι γιορτάζει έναν συναρπαστικό χρόνο γεμάτο μόδα, κομψότητα, στυλ, προνόμια και εκπτώσεις, οπότε θέλει να μοιραστεί τα γενέθλιά του μαζί σου!

Το μόνο που θα χρειαστείς για να αξιοποιήσεις τη συγκεκριμένη έκπτωση, είναι το κουπόνι με τον κωδικό «ΗB1».

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Μπες σήμερα κιόλας στο miamania.com και ανακάλυψε τα επώνυμα κομμάτια που θα «απογειώσουν» τα ανοιξιάτικα look σου, ενώ μην παραλείψεις να αξιοποιήσεις τον κωδικό που θα σου εξασφαλίσει 10% επιπλέον έκπτωση στις online αγορές σου!