Η Sugarfree παρουσιάζει τη νέα της συλλογή για την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022

Η Sugarfree παρουσιάζει τη νέα της συλλογή για την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022

Απόλυτα συντονισμένη με τις τάσεις της μόδας και αγαπημένο brand των πιο ενημερωμένων fashion girls, η Sugarfree παρουσιάζει τη νέα της συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 με τίτλο "It’s the Sugarfree attitude” ανεβάζοντας τη διάθεση αλλά και τον πήχη της κομψότητας σε νέα ύψη.

Η φετινή Swimwear Collection ενστερνίζεται ακόμα πιο ένθερμα την eco-conscious φιλοσοφία χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένα υφάσματα υψηλής ποιότητας, ενώ οι bold μονοχρωμίες αλλά και τα ευφάνταστα, uplifting prints πρωταγωνιστούν στα άνετα, figure-flattering μαγιό που διακρίνουν σταθερά τη swimwear συλλογή του brand. Ταυτόχρονα, η Terry Collection ανανεώνεται με ευέλικτα και comfy key-pieces, προτείνοντας τα πιο ενημερωμένα basics για μια έξυπνη και πρακτική γκαρνταρόμπα, αλλά και με ακαταμάχητα σχέδια που δημιουργούν ένα ηχηρό fashion statement χωρίς να θυσιάζουν την άνεση.


THE SWIMWEAR COLLECTION

Με τη νέα Swimwear Collection, η Sugarfree μας βάζει στο απόλυτο summer mood μέσα από πρωτότυπα σχέδια και τολμηρά χρώματα που αφυπνίζουν γλυκές καλοκαιρινές αναμνήσεις και μας κάνουν να ανυπομονούμε για την πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου! Η φετινή συλλογή μαγιό εμπλουτίζεται με ακόμα περισσότερες eco-conscious προτάσεις και μας προσκαλεί να οργανώσουμε τη βαλίτσα των διακοπών με τα πιο εντυπωσιακά beachwear looks.

Το μπικίνι είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της συλλογής, χαρίζοντας ελευθερία στο σώμα και αναδεικνύοντας στο έπακρο κάθε έκφανση της θηλυκότητας μέσα από μια μεγάλη γκάμα size-inclusive σχεδίων. Για γυναίκες με πιο μικρό στήθος, τα κλασικά ή reversed τριγωνάκια αναβιώνουν τη 90’s αισθητική επιστρατεύοντας heart-shaped σχήματα και ψηλόμεσα σλιπ, ενώ η απάντηση στο πλούσιο μπούστο είναι τα sporty-chic bikini tops και τα θηλυκά, vintage ύφους bandeau bra με ντραπέ διακόσμηση. Εξίσου ενδιαφέροντα, τα αγαπημένα ολόσωμα μαγιό υιοθετούν αποκαλυπτικά ανοίγματα για τις πιο τολμηρές εμφανίσεις στην παραλία, ενώ στη συλλογή κυριαρχεί και η σπορ εκδοχή τους με πιο κλασικά κοψίματα καθιστώντας τα ιδανικά για water sports ή ακόμα και να φορεθούν ως body εκτός παραλίας. Τέλος, τα χρυσά μεταλλικά details προσδίδουν την απαραίτητη δόση glamour που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη αυτή την εποχή.

Εκτός από τις ουδέτερες μονοχρωμίες λευκό και μαύρο, όλα τα κομμάτια της συλλογής κινούνται σε τολμηρούς και αναπάντεχους τόνους όπως το κόκκινο, το ροζ, το λιλά, το κίτρινο, το σκούρο πράσινο καθώς και το light denim, αλλά και σε μοναδικούς συνδυασμούς χρωμάτων μέσα από παιχνιδιάρικα, statement prints όπως τα ρομαντικά floral, τις γήινες 70s γεωμετρίες, τις pastel διχρωμίες και τα πολύχρωμα ριγέ. Τα σύγχρονα Sugarfree girls έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από μια πληθωρική γκάμα σχεδίων, αυτό που ταιριάζει απόλυτα στο σωματότυπό τους, στον τόνο της επιδερμίδας τους, στο προσωπικό τους στυλ αλλά κυρίως στη διάθεσή τους. Η νέα swimwear συλλογή της Sugarfree είναι αναμφισβήτητα το πιο ισχυρό αντίδοτο στον μακρύ, μουντό χειμώνα που προηγήθηκε.


THE TERRY COLLECTION

Από την πρώτη ημέρα δημιουργίας του brand, στην καρδιά της Sugarfree χτυπάει δυνατά η Terry Collection, μια συλλογή επιτομή της comfy chic κομψότητας και του athleisure στυλ, όπου η άνεση και η πρακτικότητα έρχονται σε απόλυτη αρμονία με τις τάσεις τη μόδας και την σύγχρονη αισθητική. Για χαλαρές lounging βραδιές στο σπίτι, για άνετες εμφανίσεις στην πόλη ή για κομψά insta-worthy looks στον ελεύθερο χρόνο, η Terry Collection εκτός από τα signature κομμάτια που δίνουν το «παρών» σε κάθε συλλογή, ανανεώνεται κάθε σεζόν και με έξυπνα basics που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε αμέτρητους συνδυασμούς.

Στον πυρήνα και αυτής της συλλογής παραμένει το iconic Terry ύφασμα της Sugarfree -η γνωστή και αγαπημένη πετσετέ υφή-, που κάνει τα jogging track suits πιο δροσερά και πιο άνετα για να φορεθούν τις ζεστές, καλοκαιρινές μέρες. Εκτός από τα ανανεωμένα σχέδια, η νέα Terry Collection εισάγει και μια γκάμα απίθανων ανοιξιάτικων και γήινων αποχρώσεων, όπως το κρεμ, το πετρόλ, το σιέλ, το ροζ και το σοκολατί, που μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους αλλά και με τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας χαρίζοντας έναν αέρα ανανέωσης και δροσιάς σε κάθε εμφάνιση.

02.SUGARFREE_-SS2_TERRY-COLLECTION_-CAMPAIGN.jpg

Εκτός από τo χαρακτηριστικό Sugarfree tracksuit με το zipped hoodie και τo flared παντελόνι, τη σειρά συμπληρώνουν και fashionable σχέδια όπως φορέματα, cropped μπλούζες, ποδηλατικά σορτς συνδυασμένα με φούστες, πετσετέ βερμούδες αλλά και φόρμες με λάστιχο στο τελείωμα, που μπορούν να φορεθούν το ένα πάνω από το άλλο δημιουργώντας layerings για τις δροσερές μέρες της άνοιξης. Highlight της Terry Collection αποτελούν και αυτή τη σεζόν τα sweatshirts και τα hoodies με τις στάμπες και τα κεντημένα μηνύματα προσδίδοντας μια δόση πολυτέλειας και rock chic ανατροπής στις καθημερινές εμφανίσεις μας. Και επειδή το στυλ διδάσκεται από μικρή ηλικία, τα σχέδια της Terry Collection έρχονται και σε mini sizes για τις μικρές fashionistas που αντιγράφουν τη μαμά τους, τα μελλοντικά #SugarfreeGirls!

Οι νέες συλλογές της Sugarfree φιλοξενούνται ήδη στα ομώνυμα καταστήματα
και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

05.SUGARFREE_-SS2_TERRY-COLLECTION_-CAMPAIGN.jpg


Σχετικά με τη Sugarfree

Από την ίδρυσή της το 2006, η Sugarfree έχει εξελιχθεί σε μια από τις ηγετικές εταιρείες στο χώρο της γυναικείας ένδυσης και έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα fashion brand names στην ελληνική αγορά. Ούσα ιδιαίτερα γνωστή για τα εξαιρετικά μαγιό της, τις best-seller sporty-chic πετσετέ ή βελουτέ φόρμες, αλλά και τη Work It Out Collection, τα τελευταία χρόνια οι συλλογές της Sugarfree έχουν εμπλουτιστεί με μοντέρνα all-day γυναικεία ρούχα, beachwear, εσώρουχα και επιλεγμένα αξεσουάρ, καθώς και παιδικά ρούχα για κορίτσια, με βασικά στοιχεία υπεροχής τις δημιουργίες στο πνεύμα της μόδας, τη σύγχρονη αισθητική, την υψηλή ποιότητα και τις απίθανα προσιτές τιμές.