Ανέμελο Καλοκαίρι με Havaianas: Τα fashion items που «ξεκλειδώνουν» την πιο ανέμελη εκδοχή μας

Ανέμελο Καλοκαίρι με Havaianas: Τα fashion items που «ξεκλειδώνουν» την πιο ανέμελη εκδοχή μας

Το καλοκαίρι είναι μία εποχή που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, διότι αφυπνίζει την πιο αισιόδοξη και ανέμελη εκδοχή μας.

Τι κι αν η καθημερινότητα επιμένει να «τρέχει» με άπιαστες ταχύτητες; Τι κι αν οι υποχρεώσεις δεν έχουν τελειωμό; Εμείς έχουμε καθημερινά τον καιρό «σύμμαχό» μας, οπότε τίποτα δεν μας εμποδίζει από το να απολαύσουμε στο έπακρο την κάθε στιγμή.

Ωστόσο, για να μπορούμε να απολαμβάνουμε κάθε λεπτό του καλοκαιριού μας και να μην χάνουμε χρόνο με ασήμαντα πράγματα, όπως η ερώτηση «τι να φορέσω σήμερα», είναι απαραίτητο να διαθέτουμε στην γκαρνταρόμπα και την παπουτσοθήκη μας, τα items που εκφράζουν και αναδεικνύουν την ξέγνοιαστη πλευρά μας, δηλαδή τα ρούχα και τα παπούτσια που μας επιτρέπουν να σκεφτόμαστε λιγότερο και να ζούμε περισσότερο με αυθορμητισμό.

Κάπου εδώ, βέβαια, προκύπτει το εξής ερώτημα: Ποια είναι αυτά τα items και πώς θα τα εντάξουμε στην γκαρνταρόμπα μας; Κι όμως, η απάντηση είναι απλή! Διότι για να δημιουργήσουμε μία ανεπιτήδευτη, effortless εμφάνιση, αυτό που χρειαζόμαστε είναι κομμάτια που ανταποκρίνονται σε κάθε περίσταση, που «αγκαλιάζουν» τη σιλουέτα και τα βήματά μας με άνεση, από το πρωί έως το βράδυ.

Ακριβώς για αυτό, παρακάτω σου αποκαλύπτουμε τις καλοκαιρινές fashion προσθήκες που δεν λείπουν από την ντουλάπα μας τη φετινή σεζόν, καθώς είναι αυτές που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε carefree εμφανίσεις και να απολαύσουμε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι.

Η Μάτα θέλει να δημιουργεί κάθε μέρα καλοκαιρινές, effortless εμφανίσεις εύκολα και γρήγορα

Είναι αλήθεια πως υπάρχουν μέρες που η καθημερινότητα μοιάζει με έναν ατελείωτο «μαραθώνιο» με τον χρόνο και τις υποχρεώσεις, εντός και εκτός γραφείου. Αυτές είναι οι μέρες που έχω ανάγκη από ένα outfit, το οποίο θα μου προσφέρει την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά που χρειάζομαι, για να μπορέσω να φέρω εις πέρας το πρόγραμμά μου, ένα look που δεν θα απαιτεί ιδιαίτερη σκέψη για να το δημιουργήσω.

Ακριβώς για αυτό, επιλέγω να φοράω την αγαπημένη μου maxi φούστα που έχει ένα ξεχωριστό φλοράλ print, με κάνει να νιώθω μία queenette της καθημερινότητας και μου επιτρέπει να δημιουργώ εύκολα και γρήγορα πολλά effortless σύνολα. Έτσι και αλλιώς, ξέρω καλά πως φορώντας ένα τόσο ξεχωριστό κομμάτι και συνδυάζοντάς το με τις λαμπερές Havaianas Slide Classic Metallic σε ασημί απόχρωση, δεν χρειάζεται να ανησυχώ για την εικόνα μου, αφού έχω συνθέσει ένα ανεπιτήδευτο look, το οποίο με εκφράζει και «αγκαλιάζει» το σώμα μου με αισιόδοξα χρώματα και αέρινες υφές.

_hava1.jpg

Influencers: @_martinacariddi_, @biancacosta

Η Ειρήνη κάθε καλοκαίρι επενδύει σε άνετα fashion κομμάτια που της επιτρέπουν να «ανθίζει»

Κακά τα ψέματα. Τις «καυτές» μέρες του καλοκαιριού που ο υδράργυρος φτάνει στο «κόκκινο», το μόνο που με νοιάζει είναι να νιώθω άνετη, χωρίς να χρειαστεί να κάνω εκπτώσεις στο στυλ μου. Για αυτό φροντίζω κάθε χρόνο να επενδύω σε ρούχα και παπούτσια, τα οποία μου προσφέρουν comfy chic εμφανίσεις, δηλαδή ό,τι χρειάζομαι για να αισθανθώ πως «ανθίζω» μέσα στον αφόρητο καύσωνα που επικρατεί στην πόλη.

Τι και αν βρίσκομαι στην Κηφισιά, στου Ψυρρή, στη Γλυφάδα; Εγώ υιοθετώ ένα καλοκαιρινό σύνολο, ανάλογο με αυτό που θα φορούσα αν βρισκόμουν διακοπές σε κάποιο γραφικό νησί των Κυκλάδων. Ακριβώς για αυτό, δεν κάνω βήμα χωρίς τα αγαπημένα μου πέδιλα Havaianas You Malta Mix, το ζευγάρι παπουτσιών που διαθέτει μία περίτεχνη φάσα στο κουτεπιέ με ζωντανά χρώματα και με κάνει να νιώθω άνετη, ξέγνοιαστη και στυλάτη κάθε στιγμή της ημέρας και σε κάθε μου βήμα.

Picture2.jpg

Η Ιωάννα δεν πάει πουθενά χωρίς να να πάρει μαζί τις αγαπημένες της Havaianas

Αν με ρωτούσε κάποιος τι σημαίνει για εμένα καλοκαίρι, θα του απαντούσα «no plans». Διότι από τη στιγμή που θα κλείσω τον υπολογιστή του γραφείου και μέχρι το επόμενο πρωί που θα τον ανοίξω ξανά, δεν θέλω να έχω κάτι προγραμματισμένο, ώστε να μπορώ να είμαι ανοιχτή σε κάθε πρόσκληση για θερινό σινεμά, after work βόλτες, κοκτέιλ σε ταράτσες ή σε βραδινά μπάνια με τις κολλητές μου.

Αυτός είναι και ο λόγος, άλλωστε, που έχω πάντα στην τσάντα μου τις αγαπημένες μου Havaianas Brasil Logo σε lime απόχρωση, δηλαδή το καλοκαιρινό υπόδημα που ταιριάζει σε κάθε after work περίσταση και ξεκουράζει τα πόδια που έπειτα από μία απαιτητική ημέρα, προσθέτοντας καλοκαιρινές «πινελιές» στην εμφάνισή μου. Κάπως έτσι, ακόμη και το πιο αυστηρό office look αποκτά με μια κίνηση μία παιχνιδιάρικη και καλοκαιρινή αισθητική, χάρη στις Havaianas.

_hava2.jpg

Αν θέλουμε να ζήσουμε ένα καλοκαίρι αντάξιο των προσδοκιών μας, δεν έχουμε παρά να εμπλουτίσουμε την ντουλάπα μας με καλοκαιρινά κομμάτια, που εκφράζουν την ανέμελη πλευρά μας, ρούχα, σανδάλια και flip flops που συνδυάζονται εύκολα και γρήγορα, ώστε να απολαύσουμε την πιο carefree και συναρπαστική περίοδο του χρόνου, όπως μας αξίζει!

Ας μην χάνουμε άλλο χρόνο, λοιπόν! Μπορούμε σήμερα κιόλας να επισκεφθούμε ένα κατάστημα Havaianas και να αποκτήσουμε το αγαπημένο μας ζευγάρι που δεν θα θέλουμε να αποχωριστούμε όλο το καλοκαίρι. Ανάλογα με την περιοχή που διαμένουμε, μπορούμε να επιλέξουμε και το ανάλογο κατάστημα. Για εμάς που μένουμε και δουλεύουμε κοντά στο κέντρο, βολεύει πολύ το κατάστημα Havaianas στην Ερμού 34. Για όσες βρίσκονται στα Βόρεια Προάστια της πρωτεύουσας, μπορούν να βρούν καταστήματα Havaianas στο Golden Hall, στη Λεωφόρο Κηφισίας 37Α στο Μαρούσι, καθώς και στο Χαλάνδρι, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 1.

Οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, μπορούν να ζήσουν τη Havaianas εμπειρία στο νέο κατάστημα που άνοιξε στην Τσιμισκή 23, όπου θα βρούν και τη συλλογή beachwear της Havaianas για πρώτη φορά στην Ελλάδα, καθώς και στο κατάστημα Havaianas στο Mediterranean Cosmos Mall, στο 11ο χλμ της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης, στην περιοχή Νέων Μουδανιών. Στην Κρήτη κάτοικοι και επισκέπες μπορούν να πάνε στο κατάστημα των Χανίων, στην οδό Σκαλίδη 17Β. Στην Κύπρο αντίστοιχα μπορούν να εξερευνήσουν όλη τη Havaianas συλλογή στο κατάστημα της Λευκωσίας, στην οδό Λήδρας 169 και να αποκτήσουν ένα ολοκληρωμένο Havaianas look στο κατάστημα της Λεμεσού, στην οδό Ανεξαρτησίας 22, που διαθέτει και συλλογή beachwear. Σε κάθε περίπτωση, με μία επίσκεψη στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα, είναι βέβαιο πως θα βρούμε ό,τι χρειαζόμαστε για να απολαύσουμε το καλοκαίρι μας με άνεση και στυλ.