Ένα διαφορετικό style icon

Ένα διαφορετικό style icon

Η Erika M. Anderson ή a.k.a ΕΜΑ είναι η τραγουδίστρια που ορίζει το νέο στυλ και πετάει τη Courtney Love από το θρόνο του grunge look.

Ντεπακαρισμένα μαλλιά, σκισμένα jeans και jackets, μαύρο lipstick, στραφταλιστά αξεσουάρ, punk διάθεση και grunge αισθητική είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά της Erika M. Anderson, ευρύτερα γνωστή με το stage name της, EMA.

Η τραγουδίστρια που φέτος κυκλοφόρησε ένα album (σ.σ. το Past Life Martyred Saints) για το οποίο ο μουσικός τύπος παραληρεί και διθυραμβολογεί έχει καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον των απανταχού fashion blog και περιοδικών από τη Vogue Italia μέχρι το Nylon για τη μουσική της και φυσικά το στυλ της.

Το θρυλικό brand, Converse έγραψε για την ΕΜΑ στη στήλη του «History in the making» και η γαλλική Vogue της ζήτησε να τραγουδήσει μόνο για εκείνη, δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερο buzz γύρω από το όνομα της τραγουδίστριας που περιγράφει της μουσική ως μία digital εκδοχή των ιστορικών, Velvet Underground και λατρεύουν fan της rock, goth και indie κουλτούρας και έχει δηλώσει στη Vogue Italia πως της αρέσει να ντύνεται σα νεράιδα και να φορά ρούχα που βρίσκει στο δρόμο.

Ανατρεπτική, ιδιοσυγκρασιακή η ΕΜΑ είναι η pop star που φέρνει το avant garde ξανά στο προσκήνιο και έχει κατακτήσει τον κόσμο της μουσικής και της μόδας.

info: H EMA θα εμφανιστεί ζωντανά στην Αθήνα το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στο Bios (Πειραιώς 84) και εισιτήρια μπορείτε να προαγοράστε on line ή στο χώρο της συναυλίας.